Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ford επενδύει 1,2 δισ. δολάρια σε εργστάσιά της στις ΗΠΑ - Χαιρέτισε την απόφαση ο Trump

Η Ford επενδύει 1,2 δισ. δολάρια σε εργστάσιά της στις ΗΠΑ - Χαιρέτισε την απόφαση ο Trump
Πάντως η ανακοίνωση της Ford επιβεβαιώνει τις επενδύσεις που είχαν αποφασιστεί στα τέλη του 2015
Συνολικό ποσό 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων στα εργοστάσιά της στο Μίσιγκαν σκοπεύει να επενδύσει η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Ford. 
Την απόφασή της αυτή, έσπευσε να χαιρετίσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump, γράφοντας στο Twitter:
«Δουλειές, δουλειές, δουλειές»
Πάντως η ανακοίνωση απλώς της Ford επιβεβαιώνει τις επενδύσεις που είχαν αποφασιστεί στα τέλη του 2015, στο πλαίσιο μιας συμφωνίας με το συνδικάτο UAW.
Η Ford θα επενδύσει 850 εκατομμύρια δολάρια στο Εργοστάσιο Συναρμολόγησης του Μίσιγκαν, όπου θα ανανεωθεί ο εξοπλισμός στις γραμμές συναρμολόγησης ενόψει της παραγωγής των νέων μοντέλων Bronco και Ranger.
Το εργοστάσιο κατασκευής κινητήρων στο Ρόμεο θα λάβει 150 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου «να δημιουργηθούν ή να διατηρηθούν» 130 θέσεις εργασίας ενώ άλλα 200 εκατομμύρια δολάρια θα επενδυθούν για την ίδρυση ενός δεύτερου κέντρου ερευνών και διαχείρισης δεδομένων στο Μίσιγκαν.
Τον Ιανουάριο 2017 η αυτοκινητοβιομηχανία είχε ανακοινώσει ότι πρόκειται να επενδύσει 700 εκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ, εγκαταλείποντας το σχέδιό της για την κατασκευή μιας νέας μονάδας στο Μεξικό.
Η Ford χαιρέτισε επίσης τη συνεργασία της με το συνδικάτο UAW, που με τη σειρά του εξήρε τις επενδύσεις που ανακοίνωσε η εταιρεία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης