Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αύξηση 4% στον αριθμό διεθνών επισκεπτών της ΕΕ για το 2016, στα 500 εκατομμύρια

Αύξηση 4% στον αριθμό διεθνών επισκεπτών της ΕΕ για το 2016, στα 500 εκατομμύρια
Παρά τις πολλές προκλήσεις που αντιμετώπισε η Ευρώπη το 2016, ο τουρισμός για άλλη μια φορά επέδειξε εξαιρετική δύναμη και αντοχή
Αύξηση 4% σημειώθηκε στις διεθνείς τουριστικές αφίξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης τοπ πεςρασμένο έτος, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα 29 Μαρτίου 2017 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών (UNWTO).
Ειδικότερα, ο αριθμός των επισκεπτών του ευρωπαϊκού μπλοκ ανήλθαν περί τα 500 εκατομμύρια, επίδοση που αντιστοιχεί στο 40% του συνολικού αριθμού των διεθνών ταξιδιωτών για το 2016!
Το περασμένο έτος σηματοδοτεί την 7η συνεχή χρονιά βιώσιμης ανάπτυξης για την Ε.Ε. ύστερα από την παγκόσμια οικονομική κρίση του 2009, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα των «Βραχυπρόθεσμων Τουριστικών Τάσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση», μια τακτική μελέτη για τον ευρωπαϊκό τουρισμό που εκπονεί η UNWTO με τη βοήθεια της Κομισιόν.
«Παρά τις πολλές προκλήσεις που αντιμετώπισε η Ευρώπη το 2016, ο τουρισμός για άλλη μια φορά επέδειξε εξαιρετική δύναμη και αντοχή, αυξάνοντας τη συνεισφορά του στην οικονομική ανάπτυξη, τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την κοινωνική ευημερία στην Ε.Ε.», σημειώνει η UNWTO.

www.bankingnews.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης