Τελευταία Νέα
Διεθνή

Χριστοδουλίδης (Κύπρος): Διχασμένη χώρα η Τουρκία - Αξιολογούμε τα δεδομένα με μεγάλη προσοχή

Χριστοδουλίδης (Κύπρος): Διχασμένη χώρα η Τουρκία - Αξιολογούμε τα δεδομένα με μεγάλη προσοχή
Ο εκπρόσωπος της κυπριακής κυβέρνησης τόνισε ότι χρειάζεται αναμονή "για μία πιο ολοκληρωμένη και συνολική εικόνα
Ως μία "διχασμένη χώρα" χαρακτήρισε την Τουρκία ο εκπρόσωπος της κυπριακής κυβέρνησης, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τα αποτελέσματα του χθεσινού (16/4) δημοψηφίσματος, τονίζοντας παράλληλα ότι η κυβέρνηση αξιολογεί τα δεδομένα και τη διαμορφούμενη κατάσταση "με μεγάλη προσοχή".
Αναλυτικότερα, ο κ. Χριστοδουλίδης τόνισε ότι "χρειάζεται αναμονή για μια πιο ολοκληρωμένη και συνολική εικόνα για να μπορεί να καταλήξει κάποιος σε ποιο ασφαλείς εκτιμήσεις, όσο δύσκολο και αν είναι ένα τέτοιο εγχείρημα", ενώ πρόσθεσε ότι ορισμένα από τα πρώτα δεδομένα είναι άξια ιδιαίτερης προσοχής.
Παράλληλα, επισημαίνει ότι τα βάσει των αποτελεσμάτων "η Τουρκία είναι μία διχασμένη χώρα, το ΝΑΙ έχσε στις τρεις μεγάλες πόλεις, οι υποστηρικτές του ΟΧΙ ήδη αμφισβητούν το αποτέλεσμα, στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για τις συνταγματικές αλλαγές και κάποια άλλα σημαντικά δεδομένα".
"Έχουμε στην Τουρκία μία ιδιαίτερη κατάσταση πραγμάτων και ένα αποτέλεσμα, που ανάμεσα σε άλλα, και σύμφωνα με δημόσιες δηλώσεις στελεχών του AKP δεν ήταν αναμενόμενο", καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης