Τελευταία Νέα
Διεθνή

Moscovici: Μια συμφωνία για τη β' αξιολόγηση είναι εφικτή - Επιστρέφουν στην Αθήνα οι θεσμοί

tags :
Moscovici: Μια συμφωνία για τη β' αξιολόγηση είναι εφικτή - Επιστρέφουν στην Αθήνα οι θεσμοί
Η ανάρτηση στο twitter του Pierre Moscovici, Επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων  της Ε.Ε.
Βέβαιος για την επίτευξη μιας συμφωνίας για τη δεύτερη αξιολόγηση, εμφανίστηκε ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της Ε.Ε. Pierre Moscovici.
Ο Pierre Moscovici μετά από τη συνάντησή του με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο στην Ουάσιγκτον, σε ανάρτησή του στο twitter έκανε λόγο για θετικές συνομιλίες για την Ελλάδα, σημείωσε ότι τα κλιμάκια των θεσμών επιστρέφουν στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα, αλλά και ότι είναι αισιόδοξος ότι είναι εφικτή μια συμφωνία για τη δεύτερη αξιολόγηση.
Σημειώνεται ότι η συνάντηση του Pierre Moscovici, με τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, και τον αναπληρωτή ΥΠΟΙΚ Γ. Χουλιαράκη, έγινε στην Ουάσιγκτον και εντάσσεται στον κύκλο επαφών που είχε και σήμερα (22/4) για δεύτερη ημέρα το οικονομικό επιτελείο της ελληνικής κυβέρνησης στο περιθώριο της Εαρινής Συνόδου του ΔΝΤ, η οποία θα ολοκληρωθεί μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (22/4), αφού αναμένεται στις 00:15 τα ξημερώματα της Κυριακής (23/4), η συνάντηση με τον Poul Thomsen, Διευθυντή του Ευρωπαϊκού Τμήματος του ΔΝΤ.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης