Τελευταία Νέα
Διεθνή

Liberation: Ο Μacron ευχαρίστησε τους Fillon και Hamon που θα τον στηρίξουν στον δεύτερο γύρο

Liberation: Ο Μacron ευχαρίστησε τους Fillon και Hamon που θα τον στηρίξουν στον δεύτερο γύρο
Ο Macron είπε και ότι στον δεύτερο γύρο ο κόσμος δεν πρέπει να ψηφίσει ενάντια σε κάτι, αλλά μόνο υπέρ της Γαλλίας
Με το χαμόγελο της επιτυχίας ο Emmanuel Macron ανέφερε ότι "ο γαλλικός λαός εκφράστηκε απόψε και είναι μία ανεπανάληπτη στιγμή στην ιστορία της χώρας μας", όπως γράφει η Liberation.
O ανεξάρτητος κεντρώος υποψήφιος ευχαρίστησε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε και προσήλθε με μαζικότητα στις κάλπες, αλλά κι επειδή "αποφάσισε να με βγάλει πρώτο σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση".
"Είναι μεγάλη τιμή για μένα και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ σε αυτή την ευθύνη.
Θέλω να χαιρετίσω και τους άλλους υποψήφιους που συμμετείχαν σε αυτές τις εκλογές και να ευχαριστήσω τον Francois Fillon και τον Benoit Hamon που είπαν ότι θα με στηρίξουν στον δεύτερο γύρο.
Σε όλους τους συνοδοιπόρους μου από τον Απρίλιο του 2016 μέχρι σήμερα και οι οποίοι έκαναν πραγματικότητα το κόμμα μας, θέλω να πω μερικά μόνο λόγια, ότι σε έναν χρόνο αλλάξαμε το πρόσωπο της πολιτικής ζωής στη Γαλλία".
Ο Macron είπε ότι τους οφείλει αυτό το αποτέλεσμα, αλλά και ότι θέλει να ενώσει όλους τους Γάλλους.
"Ποτέ δεν θα απομακρυνθώ από εσάς και πάντα θα σας σέβομαι, θέλω να γίνω πρόεδρος όλων των Γάλλων πατριωτών ενάντια στους εθνικιστές" ανέφερε ο κεντρώος υποψήφιος που υποστήριξε ότι στον δεύτερο γύρο ο κόσμος δεν πρέπει να ψηφίσει ενάντια σε κάτι, αλλά μόνο υπέρ της Γαλλίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης