Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέες κυρώσεις σε βάρος της Βόρειας Κορέας ζήτησε από τον ΟΗΕ ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump

Νέες κυρώσεις σε βάρος της Βόρειας Κορέας ζήτησε από τον ΟΗΕ ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump
Νωρίτερα σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος είχε τηλεφωνική επικοινωνία για το θέμα της Βόρειας Κορέας με τον Κινέζο ομόλογό του, Xi Jinping
Σκληραίνει τη στάση της η αμερικανική κυβέρνηση έναντι της Βορείου Κορέας, με αφορμή τις πυραυλικές δοκιμές του καθεστώτος του Kim Jong Un.
«To Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ θα πρέπει να προετοιμαστεί για την επιβολή νέων κυρώσεων σε βάρος της Βόρειας Κορέας», είπε σήμερα (24/4/2017) ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump.
«Το status quo στη Βόρεια Κορέα είναι επίσης απαράδεκτο και το Συμβούλιο πρέπει να προετοιμαστεί να επιβάλει πρόσθετες και ισχυρότερες κυρώσεις στη Βόρεια Κορέα για τα προγράμματά της για την απόκτηση πυρηνικών όπλων και βαλλιστικών πυραύλων», τόνισε ο Trump.
«Αυτή είναι μια αληθινή απειλή για τον κόσμο, είτε θέλουμε να μιλάμε για αυτήν είτε όχι. Η Βόρεια Κορέα είναι μεγάλο παγκόσμιο πρόβλημα και είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να λύσουμε επιτέλους», συμπλήρωσε.
Νωρίτερα σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος είχε τηλεφωνική επικοινωνία για το θέμα της Βόρειας Κορέας με τον Κινέζο ομόλογό του, Xi Jinping, ο οποίος κάλεσε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές επιδείξουν αυτοσυγκράτηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης