Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συρία: Τουλάχιστον 15 νεκροί σε νέες αεροπορικές επιδρομές στην επαρχία Ιντλίμπ

tags :
Συρία: Τουλάχιστον 15 νεκροί σε νέες αεροπορικές επιδρομές στην επαρχία Ιντλίμπ
Στόχος των επιθέσεων αποτέλεσε μεταξύ άλλων και ένα νοσοκομείο της περιοχής
Συνεχίζονται για ακόμα μία μέρα οι αεοροπορικές επιδρομές στην επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας, όπως ανέφεραν σήμερα (15/4) τοπικοί φορείς, με τα κρούσματα να αυξάνονται όλο και περισσότερο από τότε που κατάρρευσε η κατάπαυση πυρός στη χώρα.
Αναλυτικότερα, κατά τις νέες επιδρομές μαχητικών αεροπλάνων, τουλάχιστον 15 πολίτες έχασαν τη ζωή τους, με τον αριθμό των τραυματιών να παραμένι ακόμα άγνωστος, ενώ στόχος των επιθέσεων αποτέλεσε μεταξύ άλλων και ένα νοσοκομείο της περιοχής.
Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής ανθρώπινες απώλειες από τους βομβαρδισμούς στο νοσοκομείο, αυτό έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, και έχει κριθεί ήδη σε μεγάλο βαθμό ακατάλληλο.
Σημειώνεται ότι δεν έχει καταστεί ακόμη σαφές ποια πλευρά πραγματοποίησε τις αεροπορικές επιδρομές, με τις επιθέσεις των προηγούμενων ημερών να πραγματοποιούνται από το συριακό καθεστώς και τη Ρωσία.
Παρά το γεγονός ότι η πλευρά του Assad και η αντιπολίτευση βρίσκονται εδώ και αρκετούς μήνες σε αρκετούς γύρους ειρηνευτικών συνομιλιών, μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να επιλύσουν την πολυετή ένοπλη σύγκρουσή τους, η οποία έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής τη ζωή εκατοντάδων χιλιάδων αμάχων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης