Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ένα και μοναδικό debate μεταξύ Merkel και Schulz για τις γερμανικές εκλογές (24/9/2017)

Ένα και μοναδικό debate μεταξύ Merkel και Schulz για τις γερμανικές εκλογές (24/9/2017)
Η Merkel διεκδικεί  μία τέταρτη θητεία ως καγκελάριος στις εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου, ενώ ο Schulz αποσκοπεί στην επαναφορά του Σοσιαλιστικού Κόμματος στην εξουσία
Η καγκελάριος Angela Merkel και ο Σοσιαλδημοκράτης αντίπαλός της Martin Schulz θα έχουν μία και μοναδική τηλεοπτική αναμέτρηση στις 3 Σεπτεμβρίου 2017, τρεις εβδομάδες πριν τις βουλευτικές εκλογές της Γερμανίας (24/3/2017).
Το εθνικής εμβέλειας debate διάρκειας 90 λεπτών ανάμεσα στους δύο υποψηφίους θα λάβει χώρα σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης το απόγευμα της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου 2017, όπως ανακοίνωσε ο γερμανικός τηλεοπτικός σταθμός ARD.
Τηλεοπτικές συζητήσεις μεταξύ των υποψηφίων για την καγκελαρία στη Γερμανία άρχισαν να διεξάγονται σχετικά αργά, μόλις το 2002 και το 2017 θα πραγματοποιηθεί η πέμπτη αναμέτρηση.
Η Merkel διεκδικεί  μία τέταρτη θητεία ως καγκελάριος στις εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου, ενώ ο Schulz αποσκοπεί στην επαναφορά του Σοσιαλιστικού Κόμματος στην εξουσία για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε καθήκοντα η Γερμανίδα καγκελάριος από το 2005.
Πέντε διαδοχικές δημοσκοπήσεις τον Απρίλιο 2017 έδειξαν ότι η  καγκελάριος Merkel θα κέρδιζε τις εκλογές, εάν διεξάγονταν τώρα.

 www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης