Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οριακές μεταβολές καταγράφει ο χρυσός - Στο +0,15% και τα 1.264 δολ. ανά ουγγιά

tags :
Οριακές μεταβολές καταγράφει ο χρυσός - Στο +0,15% και τα 1.264 δολ. ανά ουγγιά
Το πολύτιμο μέταλλο, κατά τη χθεσινή (26/4) συνεδρία άγγιξε χαμηλά δύο εβδομάδων, στα 1.260,70 δολ. ανά ουγγιά
Οριακές μεταβολές καταγράφει σήμερα Πέμπτη (27/4) ο χρυσός, μετά την πτώση των προηγούμενων ημερών, με το πολύτιμο μέταλλο να αντιδρά ελάχιστα απέναντι στο σχέδιο της κυβέρνησης Trump για τις φορολογικές μεταρρυθμίσεις.
Συγκεκριμένα, περί τις 1:53 μ.μ το πολύτιμο μέταλλο ενισχύεται κατά +0,15% με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 1.264 δολ. ανά ουγγιά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη χθεσινή (26/4) συνεδρία, ο χρυσός άγγιξε χαμηλά δύο εβδομάδων, στα 1.260,70 δολ. ανά ουγγιά.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του φορολογικού σχεδίου Trump ενώπιο του Λευκού Οίκου, ο οικονομικός σύμβουλος του αμερικανού προέδρου, Gary Cohn, και ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Steve Mnuchin, πρότειναν τη μείωση του συντελεστή φόρου εισοδήματος των δημοσίων επιχειρήσεων από το 35% στο 15%, ενώ οι μικρότερες εταιρείας θα έχουν επίσης συντελεστή στο 15% έναντι 39,6% προηγουμένως.
Παράλληλα, ο Λευκός Οίκος πρόσθεσε ότι θα υπάρξει και ένας "εφάπαξ φόρος" για τα τρισεκατομμύριο δολάρια που κατέχουν αμερικανικές εταιρείες στο εξωτερικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης