Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συγχαρητήρια Trump στον… εαυτό του, για τις πρώτες 100 ημέρες του στον Λευκό Οίκο

Συγχαρητήρια Trump στον… εαυτό του, για τις πρώτες 100 ημέρες του στον Λευκό Οίκο
«Κανείς δεν έχει κάνει αυτά που εμείς καταφέραμε να κάνουμε σε διάστημα 100 ημερών, επομένως είμαστε πανευτυχείς»...
Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για το έργο που έχει συνεισφέρει τις πρώτες 100 ημέρες (αύριο η… επέτειος) στο ύπατο αξίωμα των Η.Π.Α. εξέφρασε σήμερα (28 Απριλίου 2017) ο Doanld Trump…
«Προχωράμε απίστευτα καλά, κάνουμε τεράστια πράγματα.
Πιστεύω ότι δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο.
Οι 100 ημέρες είναι μια ψευδής προθεσμία όμως επιτρέψτε μου να σας πω ένα πράγμα:
Κανείς δεν έχει κάνει αυτά που εμείς καταφέραμε να κάνουμε σε διάστημα 100 ημερών, επομένως είμαστε πανευτυχείς», είπε από το Λευκό Οίκο.
Βέβαια, οι πολίτες δεν έχουν την ίδια άποψη, όπως απορρέει και από τις σχετικές έρευνες (περισσότερα εδώ)…
Ο Ρεπουμπλικάνος Πρόεδρος μετέβη κατόπιν στην Ατλάντα όπου θα εκφωνήσει μια ομιλία στο ετήσιο συνέδριο της Εθνικής Ένωσης Όπλων (NRA), ενός πανίσχυρου lobby…

«Νόμιζα ότι η δουλειά του Αμερικανού Προέδρου θα ήταν ευκολότερη»

Το αξίωμα του Προέδρου των Η.Π.Α. έχει πολλές δυσκολίες, τις οποίες ο Donald Trump παραδέχεται σε συνέντευξή του στο Reuters με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 πρώτων ημερών στην αμερικανική προεδρία.
«Νόμιζα ότι, η δουλειά αυτή θα ήταν ευκολότερη, μου λείπει η προηγούμενη ζωή μου, είχα τόσα πολλά πράγματα να ασχοληθώ», εξομολογείται ο Αμερικανός πρόεδρος.
Ο Trump, ένας βαθύπλουτος επιχειρηματίας από τη Νέα Υόρκη ανέλαβε δημόσιο αξίωμα για πρώτη φορά όταν εισήλθε στο Λευκό Οίκο στις 20 Ιανουαρίου, αφού νίκησε την πρώην υπουργό Εξωτερικών, Hillary Clinton.
Ένα από τα γεγονότα, που ο ίδιος ξεχωρίζει μέχρι τώρα στην προεδρική του θητεία είναι η συνάντηση, που είχε με τον Κινέζο ομόλογό του Xi Jiping στις 6 Απριλίου 2017 ενώ με περηφάνια ανατρέχει στους εκλογικούς χάρτες των Η.Π.Α. και τις πολιτείες με το «κόκκινο» χρώμα (σ.σ. των Ρεπουμπλικάνων), που του έδωσαν τη νίκη έναντι της Clinton.
Εκμυστηρεύεται, πως δεν είχε συνηθίσει να μην έχει ιδιωτική ζωή, όπως πριν του και εκφράζει την έκπληξή του για τις λιγοστό ελεύθερο χρόνο, που έχει.
Δυσφορία εκφράζει κατά κάποιο τρόπο για το γεγονός, πως βρίσκεται υπό 24ωρη προστασία αλλά και για τους συνοδευτικούς περιορισμούς, στους οποίους υπόκειται.
«Όταν βρίσκεσαι υπό τέτοια τεράστια προστασία πραγματικά δεν μπορείς να πας οπουδήποτε», σημειώνει, προσθέτοντας πως του λείπει η οδήγηση, την οποία ο ίδιος λατρεύει, καθώς οι μεταφορές του πλέον γίνονται με προεδρική λιμουζίνα.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η αποκάλυψή του ότι, καταφεύγει σε πρώην συνεργάτες και φίλους του για ηθική ενίσχυση ή συμβουλές, αφού οι αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου και το στενό επιτελείο του, «παραιτούνται» από μία τέτοια βοήθεια στον πρόεδρο των Η.Π.Α.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης