Τελευταία Νέα
Διεθνή

WS: Η δημοτικότητα του Trump καταρρακώνεται μετά τα απανωτά λάθη του

WS: Η δημοτικότητα του Trump καταρρακώνεται μετά τα απανωτά λάθη του
Η αξιοπιστία του καταρρέει και πολλοί εξέχοντες Ρεπουμπλικανοί εκφράζουν ανοιχτά την ανησυχία τους για τις αποφάσεις του
Στην πτώση της δημοτικότητας του Donald Trump αναφέρεται σε άρθρο της η Washington Post.
Η αμερικανική εφημερίδα κάνει μία καταγραφή των μέχρι τώρα πεπραγμένων του προέδρου των ΗΠΑ, καταλήγοντας πως αναπόφευκτο είναι ο Trump να χάνει μέρος της δημοτικότητας του.
Η απειλή κατά της προεδρίας του Trump βαθαίνει.
Η αξιοπιστία του καταρρέει και πολλοί εξέχοντες Ρεπουμπλικανοί εκφράζουν ανοιχτά την ανησυχία τους για τις αποφάσεις του.
Κάθε νέα αποκάλυψη δείχνει ότι πρόκειται για έναν πρόεδρο που προσπαθεί να τρομοκρατήσει ή να κοροϊδέψει τους αξιωματούχους της αντικατασκοπίας ή της δικαιοσύνης.
Όπως λέει ένας βετεράνος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, «για τον πρόεδρο αυτόν δεν υπάρχουν προστατευτικά κιγκλιδώματα».
Η αντικατασκοπία βρίσκεται στον πυρήνα των προβλημάτων του Trump πριν ακόμη από τις εκλογές.
Το περασμένο φθινόπωρο, χαρακτήρισε «απάτη» τις πληροφορίες για ρωσική ανάμιξη στις εκλογές.
Στη συνέχεια παρομοίασε αξιωματούχους των μυστικών υπηρεσιών με Ναζί.
Μετά την ορκωμοσία του, εκφώνησε μια προκλητική ομιλία στην αίθουσα ηρώων της CIA.
Στη συνέχεια πίεσε τον διευθυντή του FBI, που επόπτευε τις έρευνες για τη ρωσική ανάμιξη, να ορκιστεί πίστη στο πρόσωπό του, κι όταν εκείνος αρνήθηκε τον απέλυσε.
Κι ύστερα ήρθε η τελευταία αποκάλυψη ότι ο πρόεδρος ήθελε να σταματήσει το FBI τις έρευνες για τον Flynn και να επικεντρωθεί στις διαρροές.
Για όλα αυτά τα οποία είναι τα πιο προφανή ατοπήματα του Donald Trump καταλήγει η αμερικανική εφημερίδα, ο αμερικανός πρόεδρος έχει καταφέρει να αμφισβητείται τόσο έντονα μόλις στους πρώτους μήνες της θητείας του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης