Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επίσημη διαμαρτυρία της Ρωσίας στον ΠΟΕ για τις ουκρανικές κυρώσεις σε βάρος της

tags :
Επίσημη διαμαρτυρία της Ρωσίας στον ΠΟΕ  για τις ουκρανικές κυρώσεις σε βάρος της
Το αίτημα της Μόσχας αφορά στους περιορισμούς σε ρωσικά αγαθά και υπηρεσίες, που επιβλήθηκαν από το Κίεβο ως αντίποινα για τον ρόλο της Ρωσίας στην κρίση της Ουκρανίας
Αίτημα στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου (ΠΟΕ) απέστειλε ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών Maxim Oreshkin προκειμένου να ζητήσει τη διεξαγωγή διαβουλεύσεων σχετικά με τις κυρώσεις της Ουκρανίας κατά της Μόσχας, που ισχύουν από το 2014, όπως ανέφερε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων σήμερα (20/5).
Το αίτημα της Μόσχας αφορά στους περιορισμούς σε ρωσικά αγαθά και υπηρεσίες, που επιβλήθηκαν από το Κίεβο ως αντίποινα για τον ρόλο της Ρωσίας στην κρίση της Ουκρανίας, αναφέρει το δημοσίευμα του ρωσικού πρακτορείου.
«Υπάρχουν σοβαροί λόγοι να πιστεύουμε ότι με όλα αυτά τα μέτρα που eλήφθησαν, η Ουκρανία παραβιάζει τις υποχρεώσεις της απέναντι στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου», τόνισε ο Oreshkin, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων.
Να σημειωθεί ότι τον Μάιο 2017 η Ουκρανία επέβαλε πρόσθετους οικονομικούς περιορισμούς στη μεγαλύτερη εταιρεία διαδικτυακών υπηρεσιών της Ρωσίας Yandex και σε άλλες δημοφιλείς ηλεκτρονικές επιχειρήσεις, λέγοντας ότι ήθελε να προφυλαχθεί από απειλές στον κυβερνοχώρο.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης