Τελευταία Νέα
Διεθνή

Moscovici: Βρισκόμαστε πολύ κοντά σε μια συνολική συμφωνία για το ελληνικό χρέος

tags :
Moscovici: Βρισκόμαστε πολύ κοντά σε μια συνολική συμφωνία για το ελληνικό χρέος
«Όταν λέω αύριο εννοώ ότι ελπίζω να είναι αύριο, αν δεν είναι αύριο, θα είναι εντός των επόμενων εβδομάδων», σημείωσε ο κ. Moscovici, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο διεξαγωγής έκτακτου Eurogroup
Πολύ κοντά σε μία συνολική συμφωνία για το ελληνικό χρέος βρίσκονται η ελληνική κυβέρνηση και η Κομισιόν εκτίμησε σήμερα (21/5) ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ,  Pierre Moscovici, παραμονή του αυριανού κρίσιμου Eurogroup (22/5).
«Ελπίζω ότι αύριο θα μπορέσουμε να έχουμε μια συνολική συμφωνία, που θα είναι ταυτόχρονα μια συμφωνία για το πρόγραμμα, για τα μέτρα ανάπτυξης και την δημιουργία θέσεων εργασίας για την Ελλάδα, για το ελληνικό χρέος», δήλωσε ο Γάλλος επίτροπος στο France Inter.
«Όταν λέω αύριο εννοώ ότι ελπίζω να είναι αύριο, αν δεν είναι αύριο, θα είναι εντός των επόμενων εβδομάδων», σημείωσε ο κ. Moscovici, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο διεξαγωγής έκτακτου Eurogroup για την Ελλάδα, πιθανότατα στις 15 Ιουνίου 2017.
«Η Ελλάδα έχει αναλάβει τις ευθύνες της.
Ελπίζω ότι τώρα εμείς οι εταίροι της Ελλάδας να αναλάβουμε επίσης τις ευθύνες μας», τόνισε ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων.
«Θεωρώ ότι, στην πραγματικότητα, βρισκόμαστε πολύ κοντά σε μια συνολική συμφωνία», υπογράμμισε.  

Πρώτη ενημέρωση 15:13 21 Μαίου 2017

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης