Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Uber θα αποζημειώσει τους εργαζομένους της στη Νέα Υόρκη επειδή δεν τους πλήρωνε τα δέοντα

Η Uber θα αποζημειώσει τους εργαζομένους της στη Νέα Υόρκη επειδή δεν τους πλήρωνε τα δέοντα
Το ποσό που θα επιστραφεί σε κάθε οδηγό είναι 900 δολάρια, ενώ θα διορθωθεί ο υπολογισμός της καταβολής των μελλοντικών πληρωμών προς την εταιρεία
Συνολική αποζημείωση δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων καλείται να δώσει στοςυ εργαζομένους της στη Νέα Υόρκη η Uber, καθώς δεν τους κατέβαλλε τα δέοντα τα τελευταία 2,5 χρόνια.
Σύμφωνα με τους όρους παροχής υπηρεσιών που έθεσε σε εφαρμογή η εταιρεία το Νοέμβριο του 2014, η Uber έπρεπε να λαμβάνει το ποσοστό της προμήθειας - που κυμαίνεται μεταξύ 20 και 25% - μετά την αφαίρεση του φόρου επί των πωλήσεων και την τοπική αμοιβή για τη χρηματοδότηση παροχών στους τραυματίες οδηγούς.
Αντ 'αυτού, η εταιρεία υπολόγισε την προμήθειά της για τον ακαθάριστο ναύλο, με αποτέλεσμα να λαμβάνει περισσότερα χρήματα από ότι της αναλογούσαν.
Το ποσό που θα επιστραφεί σε κάθε οδηγό είναι 900 δολάρια, ενώ θα διορθωθεί ο υπολογισμός της καταβολής των μελλοντικών πληρωμών προς την εταιρεία.
Αν αναλογιστεί κανείς τους δεκάδες χιλιάδες οδηγούς στην αμερικανική μεγαλούπολη, καταλαβαίνει το μέγεθος που ποσού που θα πληρώσει η Uber.
Η Uber διαπίστωσε «το λάθος της» πριν λίγες εβδομάδες και φαίνεται διατεθιμένη να επανορθώσει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης