Τελευταία Νέα
Διεθνή

BofA: Καλό το κλίμα στις αμερικανικές ΜμΕ, πρέπει όμως να μετουσιωθεί σε επενδύσεις

tags :
BofA: Καλό το κλίμα στις αμερικανικές ΜμΕ, πρέπει όμως να μετουσιωθεί σε επενδύσεις
Σχεδόν όλοι οι ιδιοκτήτες ΜμΕ εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για την ποιότητα ζωής που τους παρέχει η δουλειά τους
Βελτίωση της "αυτοπεποίθησης" των μικρομεσαίων επιχειρηματιών στις ΗΠΑ, σε σχέση με ένα εξάμηνο πριν, "βλέπει" η Bank of America σε νέα έκθεσή της με τίτλο "Spring 2017 Small Business Owner Report".
Μάλιστα, εκτιμά ότι η οικονομική αισιοδοξία των επιχειρηματιών βρίσκεται κοντά σε υψηλό πενταετίας. Ωστόσο, όπως τονίζει ο αμερικανικός οίκος, το κλίμα αυτό πρέπει να μεταφραστεί σε αυξημένες προσδοκίες για τα κέρδη τους, αλλά και σε νέα επιχειρηματικά ανοίγματα την επόμενη πενταετία.
Χαρακτηριστικά, την άνοιξη που διανύουμε, οι προσλήψεις των ΜμΕ στις ΗΠΑ είναι σε χαμηλό πενταετίας, παρά τα αυξημένα έσοδα το 2016.
Την ίδια ώρα, ενισχύθηκε η δανειοδότηση των ΜμΕ σε ορισμένους κλάδους, όπως το marketing, η διεύρυνση του κύκλου εργασιών και η μετεκπαίδευση του ποσωπικού. Κατά την ΒofA, μόλις το 10% των αμερικανικών μικρών επιχειρήσεων αναζητά άλλες πηγές χρηματοδότησης πέραν των δανείων.
Σε άλλa στοιχεία, σχεδόν όλοι οι ιδιοκτήτες ΜμΕ εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για την ποιότητα ζωής που τους παρέχει η δουλειά τους, το 18% όμως ακόμη παλεύει να βρει την ισορροπία εργασίας και προσωπικής ζωής.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης