Τελευταία Νέα
Διεθνή

H Data Communication υποστηρικτής του 1ου Συνεδρίου της Ναυτεμπορικής για τον κλάδο της Υγείας

tags :
H Data Communication υποστηρικτής του 1ου Συνεδρίου της Ναυτεμπορικής για τον κλάδο της Υγείας
Το συνέδριο αποτέλεσε τόπο συνάντησης και ενημέρωσης όλων των ενδιαφερόμενων φορέων
Η Data Communication Α.Ε., στρατηγικός συνεργάτης σημαντικών εταιριών της φαρμακοβιομηχανίας, υποστήριξε δυναμικά το 1ο Συνέδριο της Ναυτεμπορικής για τον κλάδο της Υγείας που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στις 25 Μαΐου, στον Divani Caravel Hotel.
Το συνέδριο αποτέλεσε τόπο συνάντησης και ενημέρωσης όλων των ενδιαφερόμενων φορέων.
Η θεματολογία είχε ως γνώμονα τις σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις στον κλάδο της Υγείας, ενώ συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το φάρμακο ως μοχλός ανάπτυξης και τις ευκαιρίες επιχειρηματικότητας στον κλάδο της Υγείας μέσα από την τεχνολογία και την καινοτομία.
Στο πλαίσιο αυτό, εκπρόσωποι της Data Communication είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με σημαντικά στελέχη και φορείς σχετικά με ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας.
H Data Communication ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες της συγκεκριμένης αγοράς με τη βραβευμένη λύση Pharma CRM Accelerator. H συγκεκριμένη λύση έχει υλοποιηθεί πάνω στην κορυφαία, διεθνή πλατφόρμα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων Microsoft Dynamics CRM.
Ενσωματώνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και πληθώρα εξειδικευμένων λειτουργιών για την αποτελεσματική ανάπτυξη πωλήσεων, μάρκετινγκ και εξυπηρέτησης του φαρμακευτικού κλάδου και συνιστά μια ευέλικτη και προσιτή πελατοκεντρική λύση. Παράλληλα, το Pharma CRM Accelerator προσαρμόζεται εύκολα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης και προσφέρει μοναδική ευελιξία, καθώς μπορεί να τεθεί σε άμεση εφαρμογή μέσω υλοποίησης on premise (εφάπαξ αγορά) ή στο cloud (software as a service).
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η Data Communication είναι μία από τις σημαντικότερες εταιρίες πληροφορικής στην Ελλάδα και ένας από τους μεγαλύτερους ISVs της Microsoft στην Ελλάδα, με εμπειρία στον συγκεκριμένο κλάδο ήδη από το 2011.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης