Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Στα τέλη Μαΐου 2017 θα λάβω την τελική μου απόφαση για τη Συνθήκη της Κλιματικής Αλλαγής

tags :
Trump: Στα τέλη Μαΐου 2017 θα λάβω την τελική μου απόφαση για τη Συνθήκη της Κλιματικής Αλλαγής
«Την επόμενη εβδομάδα θα λάβω την τελική μου απόφαση για τη Συνθήκη του Παρισιού», έγραψε σήμερα (27/5/2017) στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Donald Trump
Χρόνο θέλει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, προκειμένου να λάβει την τελική απόφασή του σχετικά με την παραμονή ή όχι της χώρας του στη Συνθήκη του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή.
«Την επόμενη εβδομάδα θα λάβω την τελική μου απόφαση για τη Συνθήκη του Παρισιού», έγραψε σήμερα (27/5/2017) στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Donald Trump κατά τη σύνοδο των G7, δίδοντας με αυτή την αναφορά περιθώριο στον εαυτό του μέχρι τα τέλη Μαΐου για τις περαιτέρω ενέργειες.
Νωρίτερα σήμερα με εμφανή ικανοποίηση έγραψε, πως οι περισσότερες χώρες του ΝΑΤΟ συμφώνησαν να αυξήσουν τις στρατιωτικές δαπάνες, απόφαση που θα καταστήσει τη βορειοατλαντική συμμαχία ισχυρότερη.
Εν τω μεταξύ το τελικό ανακοινωθέν της διάσκεψης της ομάδας των χωρών της G7 αναφέρει ότι οι ΗΠΑ δεν ακολούθησαν στις λοιπές χώρες της ομάδας, ως προς την έκφραση υποστήριξης των προβλεπομένων στην Συμφωνία του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή.
Όλες οι χώρες-μέλη της ομάδας -εκτός των ΗΠΑ- επιβεβαίωσαν «την ουσιαστική δέσμευσή τους» στην εφαρμογή της αναφερόμενης συμφωνίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης