Τελευταία Νέα
Διεθνή

Osborne (Πρώην ΥΠΟΙΚ Βρετανίας): Yπαναχώρηση από την παγκοσμιοποίηση υπόσχεται η May

Osborne (Πρώην ΥΠΟΙΚ Βρετανίας): Yπαναχώρηση από την παγκοσμιοποίηση υπόσχεται η May
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, G. Osborne, απομακρύνθηκε με απόφαση της T. May από τη θέση του μετά την ψήφο υπέρ του Brexit
Υπαναχώρηση από την παγκοσμιοποίηση προτείνει στους ψηφοφόρους η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τ. May, κάτι που σύμφωνα με τον πρώην υπουργό Οικονομικών της κυβέρνησης των Συντηρητικών George Osborne, αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές εξελίξεις στην πρόσφατη βρετανική πολιτική ιστορία.
Ο ίδιος επέκρινε το Σάββατο 27/5 το σχέδιο της πρωθυπουργού Τ. May, να μειωθεί ο αριθμός των μεταναστών που υποδέχεται η χώρα σε μερικές δεκάδες χιλιάδες, σημειώνοντας ότι οι προτάσεις της για τις περικοπές στα επιδόματα και την κοινωνική πρόνοια προφανώς δεν αποτελούσαν προϊόν μελέτης ή ανάλυσης.
«Τόσο η Theresa May όσο και ο Jeremy Corbyn, προτείνουν, με πολύ διαφορετικούς τρόπους, μια υποχώρηση από τον διεθνή φιλελευθερισμό κι από την παγκοσμιοποίηση», υποστήριξε ο Osborne, ο οποίος έχει πλέον αναλάβει διευθυντής της εφημερίδας Evening Standard, μιλώντας στη βρετανική δημόσια τηλεόραση BBC.
Σημειώνεται ότι ο George Osborne απομακρύνθηκε με απόφαση της T. May από το υπουργείο Οικονομικών μετά την ψήφο υπέρ του Brexit στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου 2016.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης