Τελευταία Νέα
Διεθνή

McCain: Ο Putin είναι μεγαλύτερη απειλή από το ISIS για την παγκόσμια ασφάλεια

McCain: Ο Putin είναι μεγαλύτερη απειλή από το ISIS για την παγκόσμια ασφάλεια
Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής αναφέρεται στις πληροφορίες ότι η Ρωσία παρενέβη στις αμερικανικές εκλογές 
Ο Ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin, είναι μεγαλύτερη απειλή για την παγκόσμια ασφάλεια και από το ISIS, δήλωσε ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής, John McCain.
Σε συνέντευξη του στο ABC, ο McCain δήλωσε ότι ο Trump του προκάλεσε νευρικότητα και εξέφρασε την ανησυχία του για τις αναφορές ότι ο σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Jared Kushner, δήλωσε ότι συζήτησε τη δημιουργία μυστικού δίαυλου επικοινωνίας με τη Ρωσία.
Ερωτηθείς για να αξιολογήσει την απειλή για την παγκόσμια ασφάλεια που θέτει ο Putin, o McCain δήλωσε: «Νομίζω ότι είναι η πρωταρχική και πιο σημαντική απειλή, περισσότερο από το ISIS».
Σύμφωνα με τον ίδιο, ενώ το ISIS «μπορεί να κάνει τρομερά πράγματα και ανησυχώ πολύ για το τι συμβαίνει με τη μουσουλμανική πίστη... αλλά οι Ρώσοι προσπάθησαν να καταστρέψουν το θεμελιώδες της δημοκρατίας και αυτό ήταν να αλλάξουν αλλάξει το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών».
Ο McCain δήλωσε ότι «δεν είχε αποδεικτικά στοιχεία ότι οι Ρώσοι τα κατάφεραν, αλλά προσπάθησαν και εξακολουθούν να προσπαθούν να αλλάξουν εκλογές».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης