Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Επιδρομή της αστυνομίας σε διαμέρισμα στο Λονδίνο - Έγιναν πέντε συλλήψεις

Reuters: Επιδρομή της αστυνομίας σε διαμέρισμα στο Λονδίνο - Έγιναν πέντε συλλήψεις
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν το σπίτι ενός από τους τρεις δράστες της επίθεσης
Επιχείρηση της αστυνομίας σε κτίριο στο ανατολικό Λονδίνο, όπου έμενε ένας από τους τρεις δράστες της επίθεσης με τους εφτά νεκρούς  σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής, όπως μεταδίδει το Reuters, επικαλούμενο πληροφορίες του Skynews.
Σύμφωνα με τα media, η αστυνομία έψαχνε για στοιχεία σχετικά με την επίθεση που έκαναν αργά το βράδυ του Σαββάτου τρεις άνδρες στη γέφυρα του Λονδίνου, αρχικά οδηγώνας ένα βαν πάνω σε πεζούς και στη συνέχεια μαχαιρώνοντας περαστικούς.
Η αστυνομία δεν επιβεβαίωσε, πάντως, ότι τα δύο περιστατικά συνδέονται.
Το Skynews ανέφερε ότι τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα είναι υπό κράτηση μετά την επιδρομή της αστυνομίας στο ανατολικό Λονδίνο που έγινε στις 7:00 τοπική ώρα (9:00 ώρα Ελλάδας).
Ένας αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στο Reuters μία ισχυρή παρουσία της αστυνομίας στην περιοχή και αποκλεισμό του οικοδομικού τετραγώνου, όπου βρίσκεται το επίμαχο διαμέρισμα.
Οι ένοικοι των άλλων διαμερισμάτων του κτιρίου παρακολουθούσαν από τα παράθυρα.
Άλλος αυτόπτης μάρτυρας είπε στο Skynews ότι άκουσε δυνατούς ήχους κατά τη διάρκεια της επιδρομής και αργότερα ενημερώθηκε για ελεγχόμενες εκρήξεις που έγιναν έτσι ώστε η αστυνομία να αποκτήσει πρόσβαση στο κτίριο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης