Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παραλήρημα Trump για τις αντιμεταναστευτικές πολιτικές - «Το λέω όπως είναι, μία ταξιδιωτική απαγόρευση!»

Παραλήρημα Trump για τις αντιμεταναστευτικές πολιτικές - «Το λέω όπως είναι, μία ταξιδιωτική απαγόρευση!»
Το προεδρικό διάταγμα για απαγόρευση εισόδου σε πολίτες επτά μουσουλμανικών χωρών είχε μπλοκαριστεί από την εγχώρια Δικαιοσύνη...
Εκμετελλευόμενος την αποτροπιαστική επίθεση που σημειώθηκε το Σάββατο στη βρετανική πρωτεύουσα, ο Αμερικανός Πρόεδρος, Donald Trump, επανέρχεται δυνατά στην εφαρμογή των αντιμεταναστευτικών του πολιτικών...
Σε νέο του «αμόκ» στο Twitter, ο Ρεπουμπλικάνος ανέφερε:
«Οι πολίτες, οι δικηγόροι και τα δικαστήρια μπορούν να το λένε όπως θέλουν, εγώ θα το λέω όπως είναι και όπως το χρειαζόμαστε: μια ταξιδιωτική απαγόρευση».
Το υπουργείο Δικαιοσύνης έπρεπε να είχαν μείνει στην παλαιά ταξιδιωτική απαγόρευση, και όχι την πιο ελαφριά, politically correct εκδοχή που παρείχαν στο Ανώτατο Δικαστήριο.
Το υπουργείο Δικαιοσύνης θα πρέπει να ζητήσει την επίσπευση της ακρόασης για τη νέα ταξιδιωτική απαγόρευση και να αναζητήσει μία σκληρότερη εκδοχή.
Σε κάθε περίπτωση, βάζουμε vetto στους πολίτες που έρχονται στις Η.Π.Α., με σκοπό να διατηρήσουμε τη χώρα μας ασφαλή.
Τα δικαστήρια είναι αργά και πολιτικά!».
Το προεδρικό διάταγμα του Donald Trump για απαγόρευση εισόδου σε πολίτες επτά μουσουλμανικών χωρών είχε μπλοκαριστεί από την εγχώρια Δικαιοσύνη, όπως έγινε και με την αναθεώρηση επί αυτού που εξαιρούσε το Ιράκ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης