Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προσθέτει νομίσματα της blockchain στο venture capital της η Pantera Capital

Προσθέτει νομίσματα της blockchain στο venture capital της η Pantera Capital
«Είναι μια νέα κατηγορία άντλησης κεφαλαίων, όπου οι επενδυτές μπορούν να αποκτήσουν έκθεση σε πραγματικά σπουδαία προϊόντα, δήλωσε ο αντιπρόεδρος Paul Veradittakit
Και άλλα ψηφιακά νομίσματα αγοράζει η Pantera Capital Management του Dan Morehead, η οποία αυτοαποκαλείται η πρώτη αμερικανική επενδυτική εταιρεία bitcoin.
Ο αντιπρόεδρος της Pantera, Paul Veradittakit, δήλωσε ότι η εταιρεία προσθέτει «ευκαιριακά» νομίσματα που διαπραγματεύονται στην πλατφόρμα blockchain στα κεφάλαια επιχειρηματικών συμμετοχών (venture capital) της, ύψους 25 εκατ. δολ.
Όπως μεταδίδει το «Bloomberg», μεταξύ άλλων επενδύσεων, σχεδιάζει να αγοράσει μάρκες 0x - ένα αποκεντρωμένο πρωτόκολλο ανταλλαγής ψηφιακών νομισμάτων.
«Είναι μια νέα κατηγορία άντλησης κεφαλαίων, όπου οι επενδυτές μπορούν να αποκτήσουν έκθεση σε πραγματικά μεγάλες ομάδες και πραγματικά σπουδαία προϊόντα», δήλωσε ο Veradittakit.

Η Pantera διαχειρίζεται επίσης ένα fund που επενδύει αποκλειστικά στο bitcoin, στο οποίο συμμετέχει η Fortress Investment Group.
Ο Veradittakit αρνήθηκε να πει πόσο μεγάλο είναι το fund bitcoin ή αν η Fortress είναι επενδυτής στο venture capital της Pantera.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης