Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σε υποχρεωτική άδεια ο CEO της Uber - Τι αναφέρει το email που έστειλε στους υπαλλήλους της εταιρίας

tags :
Σε υποχρεωτική άδεια ο CEO της Uber - Τι αναφέρει το email που έστειλε στους υπαλλήλους της εταιρίας
Ο ανώτερος αντιπρόεδρος της Uber Emil Michael, ο οποίος είχε αναφερθεί ότι πιέστηκε να παραιτηθεί, θα εγκαταλείψει την εταιρεία
Ο διευθύνων σύμβουλος της Uber Technologies  Travis Kalanick, δήλωσε στους υπαλλήλους σε email του σήμερα 13 Ιουνίου 2017 ότι θα αφιερώσει χρόνο μακριά από την εταιρεία, αναφέροντας την ανάγκη να θρυνήσει για την πρόσφατα αποθανούσα μητέρα του όπως αναφέρει το Reuters.
Παράλληλα ο ανώτερος αντιπρόεδρος της Uber Emil Michael, ο οποίος είχε αναφερθεί ότι πιέστηκε να παραιτηθεί, θα εγκαταλείψει την εταιρεία.
Σε δημόσιο δείπνο το 2014, ο Emil Michael μίλησε για την πρόσληψη ομάδας ερευνητών οι οποίοι θα έψαχναν να βρουν επιβαρυντικά στοιχεία για τους δημοσιογράφους που ερευνούσαν την Uber.
Ο Michael ήταν, επίσης, μέρος μιας μικρής ομάδας ανώτερων στελεχών που επισκέφθηκε ένα μπαρ καραόκε στη Νότια Κορέα, επίσκεψη η οποία καταγγέλθηκε στο τμήμα ανθρωπίνου δυμανικού της εταιρίας από γυναίκα στέλχος της εταιρίας.
Η πρώην φίλη του Kalanick, Gabi Holzwarth, είπε στην The Information ότι η Michael την κάλεσε νωρίτερα φέτος, για να την αποτρέψει από το να μιλήσει στον Τύπο για το περιστατικό του μπαρ, όπου ήταν παρών.
Οι αποκαλύψεις γύρω από τον Michael  επανεμφανίστηκαν μέσα σε μια εσωτερική έρευνα σχετικά με τις αξιώσεις της σεξουαλικής παρενόχλησης και της μεροληψίας του φύλου στην εταιρεία.
Το CNBC επιβεβαίωσε επίσης ότι ο πρώην CFO της Nestle Wan Ling Martello θα συμμετάσχει στο διοικητικό συμβούλιο της Uber.
Ήταν προηγουμένως CFO για τη διεθνή μονάδα της Wal-Mart, ενώ επίσης βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο της Alibaba.

www.bankingnews.gr




www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης