Τελευταία Νέα
Διεθνή

Fillon: Μία μέρα θα μιλήσω για τον υπονομευτή της προεκλογικής μου εκστρατείας

Fillon: Μία μέρα θα μιλήσω για τον υπονομευτή της προεκλογικής μου εκστρατείας
«Θέλω να γνωρίζω από πού προήλθε και πώς συνέβη», σημείωσε αναφορικά με την  κατηγορία για τις πλασματικές θέσεις εργασίας μελών της οικογένειάς του
Ο Francois Fillon υποψήφιος της κεντροδεξιάς στις γαλλικές προεδρικές εκλογές (23/4/2017), κατήγγειλε εκ νέου απόπειρα υπονόμευσης της προεκλογικής του εκστρατείας και μάλιστα άφησε υπονοούμενα για τον ίδιο τον πολιτικό του χώρο.
Τρίτος στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών με το 20% των ψήφων ο Fillon επανήλθε σήμερα (18/6) στο θέμα κατά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος στον β΄ γύρο των βουλευτικών εκλογών.
«Θέλω να γνωρίζω από πού προήλθε και πώς συνέβη», σημείωσε αναφορικά με την  κατηγορία για τις πλασματικές θέσεις εργασίας μελών της οικογένειάς του, που έπληξε ανεπανόρθωτα την προεκλογική του εκστρατεία.
Ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός και δεξί χέρι του πρώην προέδρου Nicola Sarkozy μιλώντας σε δημοσιογράφους, είπε πως έχει κάποιες υποψίες, πως «κάποιος από το στρατόπεδό του» ή μία εξωτερικού χαρακτήρα παρέμβαση αναμείχθηκε στην εκστρατεία του.
Πάντως ο Fillon υποσχέθηκε, πως μία μέρα θα μιλήσει αλλά όχι τώρα, καθώς «είναι νωρίς». 
Εξέφρασε δε τη λύπη του για το γεγονός αυτό, που όπως υποστηρίζει ο κεντροδεξιός πολιτικός, εάν δεν συνέβαινε,  θα ήταν τώρα πρόεδρος της Γαλλίας και θα ακολουθούσε μία συνετή πολιτική διαχείρισης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης