Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Time Warner θα επενδύσει 100 εκατ. δολάρια σε εκπομπές και διαφήμιση στην εφαρμογή Snapchat

tags :
Η Time Warner θα επενδύσει 100 εκατ. δολάρια σε εκπομπές και διαφήμιση στην εφαρμογή Snapchat
Για την Time Warner, η συμφωνία με το Snapchat, θα της δώσει τη δυνατότητα να απευθυνθεί σε μεγαλύτερο κοινό και με νέες άμεσες προς τις ανάγκες των καταναλωτών υπηρεσίες
Η Time Warner θα επενδύσει 100 εκατ. δολάρια για την παραγωγή εκπομπών και για διαφήμιση στην εφαρμογή Snapchat για τα επόμενα δύο χρόνια, σε μια προσπάθεια από τον γίγαντα των μέσων ενημέρωσης για να προσελκύσει το νεανικό κοινό στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.
Η συμφωνία προβλέπει την Time Warner να αναλάβει την παραγωγή σε δραματικές σειρές κωμωδίες και ντοκιμαντέρ, όπως αναφέρει κοινή δήλωση από τις δύο εταιρείες.
Οι εταιρείες ιδιοκτησίας της Time Warner, όπως η HBO, η Turner και η Warner Bros. θα επενδύσουν επίσης σε διαφήμιση στο Snapchat.
Η συνεργασία θα αυξήσει τον αριθμό των βίντεο στο Snapchat, σε τρία την ημέρα από ένα που ισχύει τώρα.
Για την Time Warner, η συμφωνία με το Snapchat, θα της δώσει τη δυνατότητα να απευθυνθεί σε μεγαλύτερο κοινό και με νέες άμεσες προς τις ανάγκες των καταναλωτών υπηρεσίες, σε απευθείας σύνδεση, ανέφερε σε ανακοίνωση ο Gary Ginsberg, εκπρόσωπος της Time Warner,.
Τα βίντεο θα παραχθούν σε κάθετο φορμάτ ειδικά για το Snapchat όπως δηλαδή οι χρήστες παρακολουθούν τα τηλέφωνά τους.
Το Snapchat, η εφαρμογή που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν για να στέλνουν φωτογραφίες, έχει ήδη δεχθεί αρκετές προτάσεις από δίκτυα και στούντιο για την προβολή του περιεχομένου τους, με τη μορφή περιοδικών και εκπομπών διαδικτυακά.
Για το Snapchat, το περιεχόμενο έχει ως στόχο να κάνει τους χρήστες να περνούν περισσότερο χρόνο στην εφαρμογή, ενώ οι εταιρείες μέσων μαζικής ενημέρωσης αναζητούν πρόσβαση σε ένα νεανικό κοινό, που είναι πιο δύσκολο να βρεθεί στην τηλεόραση.
Η συμφωνία έρχεται καθώς η Time Warner περιμένει την έγκριση να εξαγοραστεί από την AT & T, της οποίας ο διευθύνων σύμβουλος, Randall Stephenson, έχει πει πως το μέλλον του βίντεο είναι στις κινητές συσκευές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης