Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η FedEx εξετάζει να αυξήσει τις τιμές στις παραγγελίες κατά την περίοδο των χριστουγεννιάτικων γιορτών

tags :
Η FedEx εξετάζει να αυξήσει τις τιμές στις παραγγελίες κατά την περίοδο των χριστουγεννιάτικων γιορτών
Οι αυξήσεις των τιμών, από την Black Friday (γιορτή των ΗΠΑ το Νοέμβριο) και τα Χριστούγεννα, αναμένεται να αυξήσει τα κέρδη της FedEx επιπλέον, σε μία εποχή που η εταιρεία επωφελείται ήδη από την αύξηση στις χρεώσεις ναυτιλίας και του όγκου των πακέτων στις παραγγελίες
Η εταιρεία κούριερ FedEx εξετάζει το ενδεχόμενο να χρεώνει περισσότερο για τις υπηρεσίες της, κατά τις περιόδους που οι πελάτες πραγματοποιούν περισσότερες παραγγελίες, όπως αυτές των Χριστουγέννων, με στόχο να επωφεληθεί ακόμη περισσότερο από την αύξηση των online αγορών.
Η εταιρεία μελετά διάφορες επιλογές για την τιμολόγηση στις περιόδους αιχμής, όπως και αν πρέπει να υπάρχει περαιτέρω χρέωση για τα πιο μεγάλα αντικείμενα, είπε σε επενδυτές και αναλυτές ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της FedEx Rajesh Subramaniam.
Ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής FedEx, η United Parcel, δήλωσε αυτή την εβδομάδα ότι θέλει να επιβάλει πρόσθετες επιβαρύνσεις για τις παραδόσεις κατά τη διάρκεια των διακοπών, μεταξύ Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου.
«Προσπαθούμε να αποζημιωνόμαστε για τις επενδύσεις που κάνουμε τις περιόδους αιχμής, για να προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες στους πελάτες μας», είπε ο Subramaniam.
«Συνεχίζουμε να εξετάζουμε το ενδεχόμενο αλλαγών στις τιμές, αλλά δεν έχουμε πάρει κάποια τελική απόφαση επί του θέματος.»
Οι αυξήσεις των τιμών, από την Black Friday (γιορτή των ΗΠΑ το Νοέμβριο) και τα Χριστούγεννα, αναμένεται να αυξήσει τα κέρδη της FedEx επιπλέον, σε μία εποχή που η εταιρεία επωφελείται ήδη από την αύξηση στις χρεώσεις ναυτιλίας και του όγκου των πακέτων στις παραγγελίες.
Τα κέρδη αναμένεται να αυξηθούν κατά 14% το 2017, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.
Η πρωτοπόρος εταιρεία εμπορικών μεταφορών λόγω της ποικιλίας των αποστολών που παραδίδει, είναι έτοιμη να κερδίσει από μια ισχυρή παγκόσμια ανάπτυξη.
Η FedEx ανακοίνωσε ότι τα κέρδη θα είναι 13.20 έως 14 δολάρια ανά μετοχή για τη χρήση μέχρι το Μάιο 2018, με εξαίρεση τις προσαρμογές και τα έξοδα από την ενοποίηση με την TNT Express.
Η FedEx έχει αύξηση 12% το 2017, σε σύγκριση με το 8,9% κέρδος για τον S&P των βιομηχανικών επιχειρήσεων.
Οι υψηλότερες τιμές και οι αύξηση των παραγγελιών βοήθησαν να ενισχυθούν τα κέρδη.
Οι πωλήσεις σημείωσαν αύξηση κατά 21% στα 7.15 δις. δολάρια για την περίοδο η οποία έληξε στις 31 Μαΐου 2017, ενώ οι προβλέψεις έκαναν λόγω για 6.15 δις. δολάρια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης