Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hammond (βρετανός ΥΠΟΙΚ): Η αβεβαιότητα γύρω από το Brexit πλήττει τις επιχειρηματικές επενδύσεις

Hammond (βρετανός ΥΠΟΙΚ): Η αβεβαιότητα γύρω από το Brexit πλήττει τις επιχειρηματικές επενδύσεις
Ο βρετανικός λαός θέλει ένα Brexit που να διαφυλάξει τις δουλειές τους και το βιοτικό τους επίπεδο, τόνισε ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας
Μεγάλες ποσότητες επιχειρηματικών επενδύσεων αναβάλλονται εξαιτίας της αβεβαιότητας γύρω από τη μελλοντική έκβαση των διαπραγματεύσεων για το Brexit, δήλωσε σήμερα (22/6/2017) ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας, Philip Hammond, τονίζοντας ότι η χώρα του πρέπει να επιδιώξει σαφήνεια όσο το δυνατόν νωρίτερα σχετικά με μια μεταβατική ρύθμιση.
«Θα υπήρχε ανακούφιση στις επιχειρήσεις, εάν είχαμε τη δυνατότητα να καταλήξουμε σε μια έγκαιρη συμφωνία για μια μεταβατική ρύθμιση», δήλωσε ο Hammond στο «Sky News».
«Υπάρχει μια μεγάλη ποσότητα επιχειρηματικών επενδύσεων που αναβάλλεται έως ότου οι επιχειρήσεις δουν με μεγαλύτερη σαφήνεια ποια θα είναι η πιθανή έκβαση αυτών των συζητήσεων.
Όσο νωρίτερα μπορούμε να δώσουμε στις επιχειρήσεις αυτή τη διαβεβαίωση, τόσο πιο γρήγορα θα έχουμε επενδύσεις ξανά τις επιχειρήσεις», πρόσθεσε.
Ο Hammond δήλωσε ότι ο βρετανικός λαός θέλει ένα Brexit που να διαφυλάξει τις δουλειές τους και το βιοτικό τους επίπεδο.
Ο βρετανός υπουργός Οικονομικών τόνισε επίσης ότι δεν διαφωνεί με άλλους υπουργούς στην κυβέρνηση σχετικά με την προσέγγισή του στο Brexit.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης