Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Etihad Airways θα επιτρέπει την "πώληση διπλανών θέσεων" στους επιβάτες της οικονομικής θέσης

tags :
Η Etihad Airways θα επιτρέπει την
Η αεροπορική εταιρεία δεν ξεκαθάρισε αν προσπαθεί να εξασφαλίσει μία νέα πηγή εσόδων με την πώληση θέσεων που διαφορετικά θα παρέμεναν άδειες, ή εάν ελπίζει ότι οι πελάτες θα πληρώσουν περισσότερα από την τυπική τιμή μιας θέσης
Η Etihad Airways ανακοίνωσε πως σχεδιάζει την "πώληση διπλανών θέσεων" στην οικονομική θέση, προσφέροντας στους επιβάτες τη δυνατότητα να αγοράσουν έως και τρία καθίσματα που βρίσκονται δίπλα από την θέση που έχουν κλείσει.
Η αεροπορική εταιρεία που εδρεύει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με μια δήλωση έκανε γνωστό ότι οι επιβάτες θα είναι σε θέση να "υποβάλουν προσφορά" για τις θέσεις κατά τη στιγμή της κράτησης, με τις επιτυχημένες προσφορές να επιβεβαιώνονται 30 ώρες πριν την αναχώρηση.
Η υπηρεσία, η οποία αρχίζει στις 3 Ιουλίου 2017, θα εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα και τη διαμόρφωση της καμπίνας των επιβατών.
Η αεροπορική εταιρεία φαίνεται να έχει εξετάσει τουλάχιστον ένα πιθανό πρόβλημα με τη νέα πολιτική: τους ευκαιριακούς επιβάτες της τελευταίας στιγμής.
Τα αγορασμένα καθίσματα θα επισημαίνονται με διαφορετικά προσκέφαλα από τα άλλα καθίσματα στην καμπίνα.
"Αυτό δίνει στους επιβάτες την ευκαιρία για περισσότερο χώρο και άνεση, σε προσιτή τιμή", δήλωσε η Etihad.
Η αεροπορική εταιρεία δεν ξεκαθάρισε αν προσπαθεί να εξασφαλίσει μία νέα πηγή εσόδων με την πώληση θέσεων που διαφορετικά θα παρέμεναν άδειες, ή εάν ελπίζει ότι οι πελάτες θα πληρώσουν περισσότερα από την τυπική τιμή μιας θέσης.
Η Etihad ανακοίνωσε τον Ιανουάριο 2017 ότι ο CEO της ομάδας James Hogan θα παραιτηθεί, καθώς η εταιρεία διεξάγει μια στρατηγική αναθεώρηση του μοντέλου ανάπτυξης που εφάρμοσε.
Ο Hogan προώθησε την ανάπτυξη της αεροπορικής εταιρείας, αγοράζοντας μερίδια σε επτά μεταφορείς, μεταξύ των οποίων η Air Berlin και η ιταλική εταιρεία Alitalia.
Αλλά δεν αποδείχθηκαν επικερδείς όλες οι επενδύσεις.
Η Etihad έχει επίσης αντιμετωπίσει προβλήματα σε ολόκληρο τον κλάδο, συμπεριλαμβανομένων χαμηλότερων κερδών ανά επιβάτη και έντονου ανταγωνισμού από αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης