Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα: Συνεχιζόμενη και ισχυρή δέσμευση των ΗΠΑ για στήριξη της Ελλάδας

Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα: Συνεχιζόμενη και ισχυρή δέσμευση των ΗΠΑ για στήριξη της Ελλάδας
Ο ανώτατος διπλωμάτης εξέφρασε επίσης τη θέση πως οι Η.Π.Α. έχουν ισχυρό συμφέρον να παραμείνει η Ελλάδα πυλώνας σταθερότητας σε μια περίπλοκη και στρατηγικά σημαντική περιοχή
Στην Ουάσιγκτον υπάρχει συνεχιζόμενη και ισχυρή δέσμευση για στήριξη της Ελλάδας, στους δύσκολους καιρούς που περνά, υποστήριξε ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα, κ. Geoffrey Pyatt.
Ο ανώτατος διπλωμάτης εξέφρασε επίσης τη θέση πως οι Η.Π.Α. έχουν ισχυρό συμφέρον να παραμείνει η Ελλάδα πυλώνας σταθερότητας σε μια περίπλοκη και στρατηγικά σημαντική περιοχή.
Επίσης, μιλώντας στο Επενδυτικό Φόρουμ της Νέας Υόρκης, ο κ. Pyatt τόνισε ότι η παριοσυία του στην εκδήλωση «αντανακλά τη δέσμευση της αμερικανικής κυβέρνησης να στηρίξει την Ελλάδα, ώστε να βγει από την κρίση μέσα στο 2017».
Ο κ. Pyatt συμμετείχε στην ελληνική αποστολή για το 6ο Ελληνικό Επενδυτικό Forum στη Νέα Υόρκη, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Χρηματιστήριο Αθηνών και το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, οι εργασίες του οποίου ολοκληρώθηκαν σήμερα.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης