Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στο δρόμο 800 οικογένειες στο Λονδίνο, για "λόγους ασφαλείας"

tags :
Στο δρόμο 800 οικογένειες στο Λονδίνο, για
Είχε προηγηθεί η πολύνεκρη τραγωδία στον Πύργο Grenfell που τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα 79 πολίτες να χάσουν τη ζωή τους
Οκτακόσια διαμερίσματα σε πέντε διαφορετικούς ουρανοξύστες αποφάσισε να εκκενώσει το συμβούλιο του Camden στο Λονδίνο, προκληπτικά, επικαλούμενο λόγους ασφαλείας.
Είχε προηγηθεί η πολύνεκρη τραγωδία στον Πύργο Grenfell που τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα 79 πολίτες να χάσουν τη ζωή τους.
Υπό τον φόβο μιας νέας τραγωδίας σε παρόμοιους Πύργους του Λονδίνου, το συμβούλιο του Camden αποφάσισε να εκκενώσει 800 διαμερίσματα, καθώς διαπίστωσε πως οι πέντε Πύργοι στους οποίους βρίσκονται είχαν το ίδιο, φτηνό και επικίνδυνο υλικό επίστρωσης με τον πύργο Grenfell.
Οι οικογένειες που θα μείνουν χωρίς σπίτι, θα στεγαστούν προσωρινά αλλού μέχρι οι Πυροσβέστες να εκτελέσουν τις απαραίτητες εργασίες ασφαλείας, ώστε να μην υπάρξει άλλη συμφορά μελλοντικά.
Αρχικά η απόφαση ελήφθη για τo Taplow Block όπου εκκενώθηκαν 161 διαμερίσματα, αλλά στη συνέχεια έγινε γνωστό πως θα εκκενωθούν και άλλοι 4 Πύργοι.
Η διαδικασία επισκευής θα κρατήσει τέσσερις εβδομάδες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης