Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Ο Obama συνωμότησε και παρεμπόδισε τη δικαιοσύνη, σχετικά με τη Ρωσία και τις εκλογές των ΗΠΑ

Trump: Ο Obama συνωμότησε και παρεμπόδισε τη δικαιοσύνη, σχετικά με τη Ρωσία και τις εκλογές των ΗΠΑ
Δεν έχουν καμία «καταγραφή» της συμπαιγνίας από τους ανθρώπους μου, τόνισε ο αμερικανός πρόεδρος 
Τον Barack Obama επέκρινε σήμερα (26/6/2017) ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, σχετικά με την υποτιθέμενη ρωσική παρέμβαση στην προεδρική εκστρατεία των ΗΠΑ το 2016, κατηγορώντας τον προκάτοχό του για συνωμοσία και ια παρεμπόδιση δικαιοσύνης, ενώ απαίτησε από τους ανακριτές να του ζητήσουν «συγγνώμη».
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επανέλαβε για άλλη μια φορά σήμερα ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις περί συνεργασίας του προεκλογικού επιτελείου του με τη Ρωσία.
«Αφού επί 4 μήνες έβαλαν τη Ρωσία στο μικροσκόπιο, δεν έχουν καμία “καταγραφή” της συμπαιγνίας από τους ανθρώπους του Τ (σ.σ. του Trump)», ανέφερε ο αμερικανός πρόεδρος σε ένα μήνυμά του στο «Twitter», αναφερόμενος στο επιχείρημα που προβάλουν οι συνεργάτες του ότι δεν υπάρχουν απτές αποδείξεις για συνεργασία με τη Ρωσία κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
«Δεν υπάρχει ούτε συνωμοσία, ούτε παρεμπόδιση.
Μου χρωστούν μια συγγνώμη!.», συνέχισε ο Trump.
Ταυτόχρονα, ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος τόνισε ότι ο Obama δεν έκανε τίποτα όταν η CIA τον ενημέρωσε ότι χάκερ προσπαθούν να παρέμβουν στην εκλογική διαδικασία.
Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Washington Post» την περασμένη εβδομάδα, η CIA ενημέρωσε τον Obama τον Αύγουστο του 2016 ότι η κυβερνοπειρατεία σε βάρος του Δημοκρατικού Κόμματος είχε διαταχθεί από τον ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin με σκοπό να βλάψει τη Hillary Clinton και να βοηθήσει τον Trump ενόψει των προεδρικών της 8ης Νοεμβρίου.
«Ο λόγος για τον οποίο ο πρόεδρος Obama δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ σχετικά με τη Ρωσία αφού ενημερώθηκε από τη CIA για την ανάμειξη είναι επειδή ανέμενε ότι η Clinton θα κέρδιζε και δεν ήθελε να ταράξει τα νερά.
(Ο Obama) δεν “έπνιξε” (το θέμα).
Συνωμότησε και παρεμπόδισε (τη δικαιοσύνη) και αυτό δεν ωφέλησε τους Δημοκρατικούς και την Άτιμη Hillary», πρόσθεσε ο αμερικανός πρόεδρος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης