Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μια παγκόσμια ομάδα συνεργασίας κατά της τρομοκρατίας ανακοίνωσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μια παγκόσμια ομάδα συνεργασίας κατά της τρομοκρατίας ανακοίνωσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ενισχύουν τον αγώνα κατά της τρομοκρατίας οι κολοσσοί μέσων κοινωνικής δικτύωσης Facebook, YouTube, Twitter και Microsoft
Μια παγκόσμια ομάδα συνεργασίας, με στόχο να συνδυάσουν τις προσπάθειές τους για την απομάκρυνση τρομοκρατικού περιεχομένου από τις πλατφόρμες τους, ανακοίνωσαν σήμερα (26/6/2017) οι κολοσσοί μέσων κοινωνικής δικτύωσης Facebook, YouTube, Twitter και Microsoft.
Απαντώντας στις πιέσεις των κυβερνήσεων της Ευρώπης και των ΗΠΑ μετά από μια σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων, οι εταιρείες ανακοίνωσαν ότι θα μοιραστούν τεχνικές λύσεις για την εξάλειψη του τρομοκρατικού περιεχομένου, θα παραγγείλουν έρευνα για να ενημερώσουν τις προσπάθειές τους και θα συνεργαστούν περισσότερο με εμπειρογνώμονες για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.
Το Παγκόσμιο Διαδικτυακό Φόρουμ για την Καταπολέμηση της Τρομοκρατίας «θα επισημοποιήσει και θα διαρθρώσει υπάρχοντες και μελλοντικούς τομείς συνεργασίας μεταξύ των εταιρειών μας και θα προωθήσει τη συνεργασία με τις μικρότερες εταιρείες τεχνολογίας, ομάδες της κοινωνίας των πολιτών και ακαδημαϊκούς, κυβερνήσεις και υπερεθνικούς φορείς, όπως η Ε.Ε. και ο ΟΗΕ», αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση των εταιρειών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης