Τελευταία Νέα
Διεθνή

Υψηλότερους φόρους θέλουν οι Βρετανοί - Μόνο το 4% τάσσεται υπέρ μιας μείωσης, σύμφωνα με έρευνα

tags :
Υψηλότερους φόρους θέλουν οι Βρετανοί - Μόνο το 4% τάσσεται υπέρ μιας μείωσης, σύμφωνα με έρευνα
Το 48% των Βρετανών πιστεύουν ότι η κυβέρνηση πρέπει να αυξήσει τους φόρους, όπως προκύπτει από έρευνα της British Social Attitudes
Το 48% των Βρετανών πιστεύουν ότι η κυβέρνηση πρέπει να αυξήσει τους φόρους προκειμένου να δαπανήσει περισσότερα για την υγεία, την εκπαίδευση και την κοινωνική πρόνοια, όπως προκύπτει από έρευνα της British Social Attitudes, την οποία επικαλείται το «CNN Money».
Την ίδια ώρα, το 44% των Βρετανών επιθυμούν οι φόροι να παραμείνουν στα ίδια επίπεδα, ενώ μόλις το 4% πιστεύουν ότι η κυβέρνηση πρέπει να μειώσει τους φόρους και τις δαπάνες.
Σύμφωνα με την έρευνα, πρόκειται για τη μεγαλύτερη στήριξη σε υψηλότερους φόρους από το 2004 και ένα σημάδι ότι οι Βρετανοί μπορεί να έχουν αρχίσει να κουράζονται με τις περικοπές επί του προϋπολογισμού.
Οι συντηρητικές κυβερνήσεις πίεσαν για σημαντικές μειώσεις στα προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας και «πάγωσαν» τους μισθούς του δημόσιου τομέα, προκειμένου να μειώσουν το δημοσιονομικό έλλειμμα κατά τη διάρκεια των ετών μετά τη χρηματοπιστωτική κρίση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης