Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αντιμέτωπη με κατηγορίες που ερευνά το FBI η σύζυγος του Bernie Sanders

tags :
Αντιμέτωπη με κατηγορίες που ερευνά το FBI η σύζυγος του Bernie Sanders
"Πέντε χρόνια αργότερα -συμπτωματικά όταν έθεσα υποψηφιότητα για πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών- ο επικεφαλής της εκστρατείας του Donald Trump, αντιπρόεδρος των Ρεπουμπλικάνων, υποκίνησε την έρευνα του FBI", είπε ο Sanders
Αντιμέτωπη με κατηγορίες που ερευνά το FBI, βρίσκεται η σύζυγος του Γερουσιαστή, Bernie Sanders -υποψηφίου για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ- με αφορμή δανειακή σύμβαση ύψους 10 εκατ. δολαρίων που οδήγησε στην πτώχευση το πανεπιστήμιο του Burlington.
Η Jane Sanders υπήρξε πρόεδρος του πανεπιστημίου και υπεύθυνη για τη σύναψη του δανείου.
Η ίδια είχε ισχυριστεί πως μπορούσε να αποπληρώσει με υποσχετικές τα 5 εκατομμύρια δολάρια, και ότι είχε επιπλέον 2,4 εκατομμύρια δολάρια στην τράπεζα από δωρεές.
"Όταν ανέλαβε το ίδρυμα, αυτό αποτύγχανε και οικονομικά και ακαδημαϊκά. Όταν το άφησε, ήταν σε καλύτερη κατάσταση ", είπε ο Sanders.
"Πέντε χρόνια αργότερα, ακριβώς αυτή τη στιγμή -συμπτωματικά όταν έθεσα υποψηφιότητα για πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών- ο επικεφαλής της εκστρατείας του Donald Trump, αντιπρόεδρος των Ρεπουμπλικάνων, υποκίνησε την έρευνα του FBI", συμπλήρωσε.
Η έρευνα του FBI ξεκίνησε από μια καταγγελία του Ιανουαρίου του 2016, υποστηρίζοντας ότι η Jane Sanders παραποίησε την αίτηση δανείου ύψους 10 εκατομμυρίων δολαρίων.
"Νομίζω ότι είναι παράλογο το γεγονός ότι όταν οι άνθρωποι εμπλέκονται στη δημόσια ζωή, όχι μόνο δέχονται επίθεση, αλλά οι γυναίκες και οι οικογένειές τους δέχονται επίθεση", κατέληξε ο Sanders.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης