Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το Ethereum εκτοξεύθηκε στα 300 δολάρια μετά την έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για τις δυνατότητες των cryptocurrencies

tags :
Το Ethereum εκτοξεύθηκε στα 300 δολάρια μετά την έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για τις δυνατότητες των cryptocurrencies
Η σημερινή του πραγματικά εκτόξευση, έρχεται μία μόλις ημέρα μετά την πτώση του Ethereum κοντά στα 200 δολάρια
Το ψηφιακό νόμισμα Ethereum εκτοξεύθηκε στα 300 δολάρια, μία άνοδος περίπου 30%, μετά την σημερινή (28 Ιουνίου 2017) έκθεση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ «Αξιοποίηση των Δυνατοτήτων της Τεχνολογίας Blockchain».
Η σημερινή του πραγματικά εκτόξευση, έρχεται μία μόλις ημέρα μετά την πτώση του Ethereum κοντά στα 200 δολάρια.



Η CoinTelegraph αναφέρει ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) δημοσίευσε μια αποκλειστική έκθεση για την τεχνολογία Blockchain που περιγράφει λεπτομερώς πώς η συγκεκριμένη τεχνολογία θα εισρεύσει στην παγκόσμια οικονομία.
Χαρακτηρισμένη ως Βίβλος, η έκθεση «Αξιοποίηση των Δυνατοτήτων της Τεχνολογίας Blockchain» παρέχει το υπόβαθρο και τις προτάσεις σχετικά με το πώς η τεχνολογία Blockchain θα διαδοθεί σε ολόκληρη την υποδομή του κόσμου.
"Η έκθεση αυτή μας βοηθά να κατανοήσουμε ότι ένα κατανεμημένο οικοσύστημα blockchain δεν χρειάζεται να είναι αποδιοργανωμένο, και η βελτιωμένη διακυβέρνηση δεν χρειάζεται να συνεπάγεται επίσημη κυβερνητική νομοθεσία ή ρύθμιση", σχολίασε ο Samams, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του WEF, σε ένα δελτίο τύπου για την έκθεση.
"Αυτή η έκθεση θα προσφέρει τεράστια βοήθεια σε εταιρείες τεχνολογίας, κυβερνητικές υπηρεσίες, ΜΚΟ και οργανώσεις παντού", δήλωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ψηφιακού Εμπόρου Perianne Boring.
"... Όποιος ενδιαφέρεται για το μέλλον των ψηφιακών νομισμάτων θα πρέπει να διαβάσει αυτήν την έκθεση."

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης