Τελευταία Νέα
Διεθνή

H τελευταία μεταγραφή από την Deutsche Bank στη JP Morgan

tags :
H τελευταία μεταγραφή από την Deutsche Bank στη JP Morgan
Η γερμανική τράπεζα προσπαθεί να επιστρέψει στην κερδοφορία
Toν εξειδικευμένο σε προϊόντα τεχνολογίας τραπεζίτη της Deutsche Bank, Matthew Gehl, "εξαγόρασε" η JP Morgan, προκειμένου να αναλάβει τις επενδύσεις της στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.
Ο Matthew Gehl αναμένεται να αναλάβει τον ίδιο ρόλο που είχε στην Deutsche Bank από το 2010, σύμφωνα με εσωτερική ανακοίνωση της αμερικανικής JP Morgan.
Ο Gehl ξεκίνησε την καριέρα του στη Goldman Sachs στη Νέα Υόρκη και μετακόμισε στο Λονδίνο για να καλύψει την περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής το 2001.
Ο τραπεζίτης θα ξεκινήσει στο νέο του ρόλο μετά το καλοκαίρι.
Η μεταγραφη του Gehl έρχεται αφού η Deutsche Bank μείωσε τα μπόνους των εργαζομένων για το 2016 και τον Μάρτιο ανακοίνωσε σχέδια, προκειμένου να ανασυνθέσει την εταιρική και συμβουλευτική της δραστηριότητα.
Η γερμανική τράπεζα προσπαθεί να επιστρέψει στην κερδοφορία.
Ο Gehl θα διαδεχθεί τον Sanjay Jain, ο οποίος παραμένει στη JP Morgan ως ανώτερος τραπεζίτης στον τομέα τεχνολογίας.
Οι Gehl και Jain θα συνεργαστούν με τους Hugo Baring και Joachim Sonne, στελέχη αρμόδια για την τεχνολογία, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις τηλεπικοινωνίες της JP Morgan, σύμφωνα με το εσωτερικό σημείωμα.
Οι τελευταίες κινήσεις έρχονται εν μέσω αυξανόμενης υιοθέτησης λογισμικού και άλλων τεχνολογιών σε κλάδους όπως ο χρηματοπιστωτικός τομέας, καθώς επικεντρώνεται περισσότερο στις δραστηριότητές απευθείας συνδέσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης