Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Λήξασα η αντιπαράθεση της ιταλικής κυβέρνησης με τον CEO της Telecom Italia για τις ευρυζωνικές συνδέσεις

Reuters: Λήξασα η αντιπαράθεση της ιταλικής κυβέρνησης με τον CEO της Telecom Italia για τις ευρυζωνικές συνδέσεις
Ο υπουργός Βιομηχανίας της Ιταλίας, Carlo Calenda, κατάφερε να συμβιβάσει τις δύο πλευρές
Μία διαμάχη ανάμεσα στην ιταλική κυβέρνηση και τον επικεφαλής της Telecom Italia για την ανάπτυξη υπερσύγχρονων ευρυζωνικών συνδέσεων επιλύθηκε, σύμφωνα με όσα δήλωσε σε σαββατιάτικη συνέντευξή του ο υπουργός Βιομηχανίας, Carlo Calenda, όπως μεταδίδει το Reuters.
To συγκεκριμένο θέμα είχε απειλήσει να δηλητηριάσει τις σχέσεις του πρώην κρατικού μονοπωλίου και της κυβέρνησης, οδηγώντας τον μεγαλομέτοχο της ΤΙΜ Vivendi να ζητήσει από τον CEO, Flavio Cattaneo, να μαλακώσει τον τόνο του.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Il Sole 24 Ore o Calenda είπε ότι θεωρεί τον Cattaneo, ο οποίος είχε μειώσει πριν από ένα χρόνο τα κόστη της υπερχρεωμένης εταιρίας, "έναν εξαιρετικό μάνατζερ".
"Του επισήμανα ότι δεν ήταν σωστό το ύφος που είχε στις διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση, ζήτησε συγγνώμη και το θέμα έληξε" ανέφερε ο Calenda.
Σύμφωνα, ωστόσο με πληροφορίες Cattaneo και Vivendi ακόμα διαφωνούν για το θέμα, εγείροντας έτσι αμφιβολίες για το μέλλον της εταιρίας.
O Cattaneo είπε ότι δεν υπάρχει τέτοια ένταση και ότι θα παραμείνει στην Telecom Italia μέχρι το τέλος της θητείας του το 2020.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης