Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τουλάχιστον οκτώ Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές ίσως να μην ψηφίσουν το νομοσχέδιο για το Obamacare

tags :
Τουλάχιστον οκτώ Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές ίσως να μην ψηφίσουν το νομοσχέδιο για  το Obamacare
«Υπάρχουν περίπου οκτώ έως δέκα Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές που έχουν σοβαρές ανησυχίες σχετικά με αυτό το νομοσχέδιο», είπε η Collins
Σοβαρές ανησυχίες και επιφυλάξεις έχουν οκτώ έως δέκα Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές σχετικά με το νομοσχέδιο για την υγειονομική περίθαλψη, το οποίο προορίζεται να αντικαταστήσει το λεγόμενο Obamacare.
Στην αποκάλυψη αυτή προέβη σήμερα (16/7) η μετριοπαθής γερουσιαστής των Ρεπουμπλικάνων, Susan Collins, η οποία αντιτίθεται στο νομοσχέδιο, αναφέρει το Reuters.
«Υπάρχουν περίπου οκτώ έως δέκα Ρεπουμπλικάνοι γερουσιαστές που έχουν σοβαρές ανησυχίες σχετικά με αυτό το νομοσχέδιο», είπε η Collins μιλώντας στο CNN.
Εξέφρασε δε σοβαρές αμφιβολίες για το κατά πόσο το σχετικό νομοσχέδιο θα γίνει νόμος του κράτους, ενώ τάχθηκε εναντίον σημαντικών αλλαγών στο πρόγραμμα Medicaid, το οποίο λειτουργεί ως δίχτυ ασφαλείας για τους  άπορους Αμερικανούς.
Το νομοσχέδιο αναμένεται να έλθει προς ψήφιση στη Γερουσία,τις επόμενες μέρες και πριν την έλευση του τρίτου δεκαημέρου του Ιουλίου 2017 ενώ η λειτουργία του Σώματος παρατείνεται κατά δύο εβδομάδες λόγω καθυστέρησης στο νομοθετικό έργο.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης