Τελευταία Νέα
Διεθνή

O Βρετανός υπουργός πήγε στη συνάντηση για το Brexit χωρίς σημειώσεις - Έντονη κριτική από τα ΜΜΕ

O Βρετανός υπουργός πήγε στη συνάντηση για το Brexit χωρίς σημειώσεις - Έντονη κριτική από τα ΜΜΕ
Πολλοί κάνουν λόγο για μια διχασμένη κυβέρνηση
Σοβαρές αντιδράσεις προκάλεσαν οι εικόνες από τη σημερινή (17/7/2017) έναρξη των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες για το Brexit, όπου ο Βρετανός υπουργός φαίνεται να μην έχει μαζί του σημειώσεις.
Στο πλαίσιο αυτό, πολλοί έσπευσαν να κάνουν λόγο για μια διχασμένη κυβέρνηση, που είναι θλιβερά απροετοίμαστη για τη διαδικασία.
Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης και οι σχολιαστές στο Twitter άσκησαν κριτική με αφορμή αυτές τις εικόνες καθώς ο Davis και η ομάδα του κάθισαν απέναντι από τον επικεφαλής διαπραγματευτή της ΕΕ για το Brexit, Michel Barnier.
Και οι τρεις αξιωματούχοι της ΕΕ είχαν μεγάλες στοίβες με χαρτιά μπροστά τους, ενώ ο Davis, ο βασικός του διαπραγματευτής και ο πρέσβης της Βρετανίας στην ΕΕ δεν είχαν τίποτα.
«Ο David Davis δεσμεύθηκε ''να ξεκινήσουν τη δουλειά'' και να μπουν ''στην ουσία του θέματος'' στις συζητήσεις για το Brexit καθώς ξεκινά σήμερα ένας νέος γύρος», έγραψε η Daily Mirror.
«Μόνο που υπάρχει ένα προβληματάκι.
Ο υπουργός των Tories για το Brexit φαίνεται να κάθεται για διαπραγματεύσεις στις Βρυξέλλες χωρίς σημειώσεις» αναφέρεται στο δημοσίευμα.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης