Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μετακομίζει στη Φρανκφούρτη από το Λονδίνο τις δραστηριότητές της η Deutsche Bank

tags :
Μετακομίζει στη Φρανκφούρτη από το Λονδίνο τις δραστηριότητές της η Deutsche Bank
Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα του προς 98.000 υπαλλήλους της τράπεζας
Tο μεγαλύτερο μέρος των δραστηριοτήτων της στη Φρανκφούρτη σχεδιάζει να μετακομίσει, λόγω του Brexit, η γερμανική Deutsche Bank.
Μάλιστα, όπως είπε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα του προς 98.000 υπαλλήλους της τράπεζας ο CEO John Cryan, το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα προετοιμάζεται για μια "σκληρή" έξοδο της Βρετανίας από το ευρώ.
"Υπάρχουν πάρα πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να καθοριστούν και να συμφωνηθούν, ανάλογα με το ποιοι θα είναι οι κανονισμοί και οι ρυθμίσεις", εξήγησε, για να προσθέσει:
"Θα προσπαθήσουμε να ελαχιστοποιήσουμε τις δυσκολίες για τους πελάτες μας και για τους ανθρώπους μας, αλλά στο τέλος θα πρέπει να μεταφερθούν ή να προστεθούν θέσεις στην Φρανκφούρτη".
Για τον Cryan, η Deutsche Bank δεν έχει την πολυτέλεια να καθυστερήσει τις αποφάσεις για το Brexit, περιμένοντας το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων για την μελλοντική σχέση της Βρετανίας με την ΕΕ.
Αν και η Deutsche Bank δεν θα χρειαστεί να συγκροτήσει μια νέα θυγατρική στην Ευρώπη, σε αντίθεση με αμερικάνικες και βρετανικές τράπεζες, είναι πιθανό ότι το Brexit θα μας επηρεάσει σημαντικά, κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης