Τελευταία Νέα
Διεθνή

Grayling (Βρετανός υπουργός): H May θα παραμείνει πρωθυπουργός τουλάχιστον έως το 2020

tags :
Grayling (Βρετανός υπουργός): H May θα παραμείνει πρωθυπουργός τουλάχιστον έως το 2020
Ο Grayling ήταν διευθυντής της εκστρατείας της May, όταν κέρδισε την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος το 2016 και αποτελεί έναν από τους πιο στενούς συμμάχους της
Παρά τις περί του αντιθέτου προβλέψεις, ο Βρετανός υπουργός Μεταφορών Chris Grayling, υποστηρίζει πως η Theresa May θα μπορούσε να παραμείνει στην πρωθυπουργία της Βρετανίας τουλάχιστον μέχρι το 2020 και να επικρατήσει και στις επόμενες εθνικές εκλογές.
Ο Grayling, σε συνέντευξή στην  «Daily Telegraph», σήμερα (22/7) εκτιμά, πως η May θα συνεχίσει να είναι πρωθυπουργός όταν ολοκληρωθεί το Brexit τον Μάρτιο του 2019, επειδή έχει τη συντριπτική υποστήριξη του Συντηρητικού Κόμματος.
Ο Grayling ήταν διευθυντής της εκστρατείας της May, όταν κέρδισε την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος το 2016 και αποτελεί έναν από τους πιο στενούς συμμάχους της.
Η κυριαρχία της πρωθυπουργού αμφισβητήθηκε σημαντικά, αφού έχασε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία της στις εκλογές της 8ης Ιουνίου 2017.
Έχει υποσχεθεί να παραμείνει πρωθυπουργός και ανώτερα μέλη του κόμματός της υποστηρίζουν, πως στην παρούσα φάση δεν υπάρχει έδαφος για εσωκομματική αμφισβήτηση και για τη διενέργεια πρόωρων εκλογών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης