Τελευταία Νέα
Διεθνή

Cretu (Κομισιόν): Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει να χάσει χρήματα κατά την προγραμματική περίοδο 2014 - 2020

tags :
Cretu (Κομισιόν): Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει να χάσει χρήματα κατά την προγραμματική περίοδο 2014 - 2020
Η επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής δήλωσε ότι υπάρχουν πολλά μέτρα για τον κοινωνικό τομέα, για τον τομέα της Υγείας
«Η Ελλάδα δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο να χάσει χρήματα από την προγραμματική περίοδο 2014-2020.
Οι πρώτες αλλαγές είχαν πολύ σημαντικό και θετικό αντίκτυπο στην Ελλάδα» ανέφερε η επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής Corina Cretu, κατά τον διάλογο που είχε στο Ευρωκοινοβούλιο με τον επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, για την Πολιτική Συνοχής.
«Ήταν πραγματικά μεγάλη χαρά για μένα, να περάσουμε από κοινού με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα τις αξιολογήσεις» είπε η κ. Cretu και πρόσθεσε ότι υπάρχουν πολλά μέτρα για τον κοινωνικό τομέα, για τον τομέα της Υγείας.
Η Ευρωπαία επίτροπος αναγνώρισε ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις μέσα στην ΕΕ, συμπλήρωσε, όμως, ότι «είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τουλάχιστον ένα Σενάριο εντός του οποίου παραμένει η Πολιτική Συνοχής».
«Συμμερίζομαι απολύτως τις ανησυχίες σας.
Θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίησή μου που το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με προσωπική σας υποστήριξη, ψήφισε για την αλλαγή του κανονισμού για την Ελλάδα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να βοηθηθεί η Ελλάδα με οικονομική ανάπτυξη και ρευστότητα.
Δύο δισεκατομμύρια εξοικονομήσαμε από τον προϋπολογισμό, πράγμα δύσκολο σε τέτοιες εποχές» είπε η Ευρωπαία Επίτροπος απευθυνόμενη στον Έλληνα ευρωβουλευτή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης