Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αρνείται οποιαδήποτε σκευωρία με τη Ρωσία στις αμερικανικές εκλογές, ο γαμπρός του Donald Trump

tags :
Αρνείται οποιαδήποτε σκευωρία με τη Ρωσία στις αμερικανικές εκλογές, ο γαμπρός του Donald Trump
Δεν συνέργησα, ούτε γνωρίζω οποιονδήποτε άλλον στην προεκλογική εκστρατεία που να συνέργησε, με οποιαδήποτε ξένη κυβέρνηση
Ο Jared Kushner, γαμπρός και στενός σύμβουλος του αμερικανού προέδρου Donald Trump, υποστήριξε σήμερα 24 Ιουλίου 2017, ότι δεν υπήρξε καμία σκευωρία με τη Ρωσία ώστε να κερδίσει τις αμερικανικές εκλογές ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ.
Παραδέχτηκε πως είχε συναντηθεί 4 φορές με Ρώσους αξιωματούχους κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας στις ΗΠΑ, καθώς ήταν υπεύθυνος για τις σχέσεις με τις ξένες κυβερνήσεις στο επιτελείο της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ
Αυτά έγιναν γνωστά από τα αμερικανικά ΜΜΕ λίγο πριν ο Kushner καταθέσει ενώπιον της Επιτροπής Πληροφοριών της Γερουσίας.
«Δεν συνέργησα, ούτε γνωρίζω οποιονδήποτε άλλον στην προεκλογική εκστρατεία που να συνέργησε, με οποιαδήποτε ξένη κυβέρνηση», ανέφερε ο Kushner.
«Δεν είχα ανάρμοστες επαφές.
Δεν εξαρτιόμουν από ρωσικά κεφάλαια για να χρηματοδοτήσω τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες στον ιδιωτικό τομέα», τόνισε χαρακτηριστικά ο γαμπρός του αμερικανού προέδρου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης