Τελευταία Νέα
Διεθνή

O Trump έτοιμος να υπογράψει το νομοσχέδιο για την επιβολή κυρώσεων στη Ρωσία

tags :
O Trump έτοιμος να υπογράψει το νομοσχέδιο για την επιβολή κυρώσεων στη Ρωσία
Η εξέλιξη αυτή ακολουθεί χρονικά τη συμφωνία Ρεπουμπλικάνων και Δημοκρατικών στη Γερουσία για τις κυρώσεις (22/7)
Με τον πλέον επίσημο τρόπο ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε, πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump πρόκειται να υπογράψει το νομοσχέδιο για την επιβολή κυρώσεων στη Ρωσία.
Η εξέλιξη αυτή ακολουθεί χρονικά τη συμφωνία Ρεπουμπλικάνων και Δημοκρατικών στη Γερουσία για τις κυρώσεις (22/7).
Οι Δημοκρατικοί συμφώνησαν με τους Ρεπουμπλικάνους για μια συμφωνία που επιτρέπει νέες κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, του Ιράν και της Βόρειας Κορέας σε ένα νομοσχέδιο που θα περιόριζε ενδεχόμενη απόπειρα του Trump να προσπαθήσει να άρει τις κυρώσεις κατά της Μόσχας.
«Υποστηρίζουμε τον νόμο για την επιβολή αυστηρών κυρώσεων στη Ρωσία μέχρι να επιλυθεί πλήρως η κατάσταση στην Ουκρανία», τόνισε η υπεύθυνη Τύπου του Λευκού Οίκου, Sarah Sanders, μιλώντας στο ABC.
Σύμφωνα με αξιωματούχο του Λευκού Οίκου η άποψη της κυβέρνησης για τη νομοθεσία αναθεωρήθηκε μετά τις αλλαγές, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης κυρώσεων στη Βόρεια Κορέα.
Ο αξιωματούχος δήλωσε ότι η κυβέρνηση «υποστηρίζει την κατεύθυνση στην οποία κινείται το νομοσχέδιο και δεν χρειάζονται περαιτέρω αλλαγές.
Την υπογραφή του νομοσχεδίου από τον Trump είχε προαναγγείλει ο Anthony Scaramucci, νέος διευθυντής επικοινωνίας του Trump.
«Άποψή μου είναι πως σύντομα πρόκειται να το υπογράψει» δήλωσε ο Scaramucci στο CNN.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης