Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εντείνονται οι κινητοποιήσεις στη Βενεζουέλα, ενόψει των εκλογών για την αναθεώρηση του Συντάγματος

tags :
Εντείνονται οι κινητοποιήσεις στη Βενεζουέλα, ενόψει των εκλογών για την αναθεώρηση του Συντάγματος
Η αντιπολίτευση και οι επικριτές του Maduro έχουν αποφασίσει να απέχουν από τις κάλπες, κάτι που σημαίνει πως η επικράτηση του νυν προέδρου θα είναι καθολική
Οι κινητοποιήσεις στη Βενεζουέλα κλιμακώνονται, ενώ η χώρα διανύει την πιο κρίσιμη εβδομάδα, καθώς την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 θα διεξαχθούν εκλογές για τη νέα συνέλευση που θα αναθεωρήσει το Σύνταγμα στη χώρα της Νοτίου Αμερικής.
Η αντιπολίτευση φοβάται πως ο πρόεδρος Nicolas Maduro θέλει να προχωρήσει σε αναθεώρηση του Συντάγματος, μόνο και μόνο για να εξασφαλίσει την παραμονή τη κυβέρνησης του στην εξουσία.
Η αντιπολίτευση και οι επικριτές του Maduro έχουν αποφασίσει να απέχουν από τις κάλπες, κάτι που σημαίνει πως η επικράτηση του νυν προέδρου θα είναι καθολική.
Επίσης η κατανομή των εδρών και των εκλογικών περιφερειών έχει γίνει με εντελώς αυθαίρετο τρόπο, με σκοπό πάλι να εξασφαλιστεί η επικράτηση του τωρινού καθεστώτος.
Η αντιπολίτευση έχει προγραμματίσει πλήθος διαδηλώσεων όλη την εβδομάδα, διαμαρτυρόμενη για τις εκλογές.
Οι διαδηλώσεις στη Βενεζουέλα έχουν στοιχίσει τη ζωή σε πάνω από 100 ανθρώπους και φόβοι εκφράζονται πως αυτή την εβδομάδα ο τραγικός αυτός αριθμός θα αυξηθεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης