Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ryanair προσφέρει εισιτήρια με 3,48 δολάρια… και υπόσχεται κι άλλες προσφορές

tags :
Η Ryanair προσφέρει εισιτήρια με 3,48 δολάρια… και υπόσχεται κι άλλες προσφορές
Εάν κάποιος δεν προλάβει να κλείσει εισιτήρια τώρα, δεν υπάρχει πρόβλημα, καθώς θα υπάρξουν περισσότερες φτηνές πτήσεις στο μέλλον
Η Ryanair ανακοίνωσε προσφορές, για πτήσεις μεταξύ Βρυξελλών και Αμβούργου με κόστος εισιτηρίου 3,48 δολάρια, ή Παρίσι – Πολωνία για 14,83 δολάρια.
Οι ευκαιρίες αυτές προσφέρονται στο πλαίσιο των εκπτώσεων της εταιρίας "Big Freeze", που λήγουν τα μεσάνυχτα της Τρίτης, 25 Ιουλίου.
Εάν κάποιος δεν προλάβει να κλείσει εισιτήρια τώρα, δεν υπάρχει πρόβλημα, καθώς θα υπάρξουν περισσότερες φτηνές πτήσεις στο μέλλον, όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair.
"Μετά από έναν δύσκολο χειμώνα το 2016, αναμένουμε το περιβάλλον τιμών να παραμείνει πολύ ανταγωνιστικό", δήλωσε.
Φυσικά, η πτήση με την τιμή αυτή σημαίνει ότι πιθανότατα θα είναι μεγαλύτερο, από τον ναύλο των 3,48 δολαρίων για την πτήση Βρυξέλλες – Αμβούργο.
Για τη συγκεκριμένη πτήση η χρέωση με πιστωτική κάρτα, η αποσκευή και η εκτύπωση της κάρτας επιβίβασης θα ανεβάσουν το κόστος στα 34,42 δολάρια, πόσο που πάλι είναι μικρό.
Η Ryanair δήλωσε ότι οι τιμές των εισιτηρίων για το υπόλοιπο 2017 και τις αρχές του 2018, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου Ιούλιος-Σεπτέμβριος, μπορεί να μειωθούν κατά μέσο όρο 5% και 8% για την περίοδο Οκτώβριος-Μαρτίος.
Η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017, ότι τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν κατά 55% το α΄3μηνο 2017, ενισχυμένα από τις τιμές των εισιτηρίων.
Τα αυξημένα κέρδη της Ryanair ακολουθούν αυτά των ανταγωνιστών της, όπως η EasyJet και η Wizz Air, που την περασμένη εβδομάδα ανέφεραν υψηλότερα από τα αναμενόμενα έσοδα για το β΄3μνηνο 2017, σύμφωνα με The Wall Street Journal.
Η Ryanair δήλωσε επίσης ότι η πρόσφατη υποχώρηση στις τιμές του πετρελαίου της επέτρεψε να μειώσει περισσότερο το κόστος πτήσεων για το 2018 και να μειώσει έτσι περαιτέρω τις τιμές των εισιτηρίων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης