Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εν αναμονή των αποφάσεων της Fed ο χρυσός

tags :
Εν αναμονή των αποφάσεων της Fed ο χρυσός
Η τιμή του χρυσού υποχώρησε κατά 0,37% στα 1,250,24 ανά ουγγιά
Οι τιμές του χρυσού κινήθηκαν σταθεροποιητική σήμερα Τρίτη (25/7), με τους επενδυτές να αναμένουν τη συνάντηση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας έτσι ώστε να προσπαθήσπουν να αποκωδικοποιήσουν τις επόμενες κινήσεις σχετικά με τη νομισματική πολιτική.
"Αν και δεν αναμένεται αύξηση των επιτοκίων, η αγορά είναι πιθανό να παραμείνει υποτονική ", ανέφεραν οι αναλυτές της ANZ Research σε σημείωμα προς του πελάτες τους.
Η τιμή του χρυσού υποχώρησε κατά 0,37% στα 1,250,24 ανά ουγγιά.
Τα συμβόλαια χρυσού των ΗΠΑ για την παράδοση Αυγούστου διαμορφώθηκαν στα 1.252,10 δολάρια.
"Παραμένουμε επιφυλακτικοί για το χρυσό, καθώς δεν βλέπουμε τέλος στην αδυναμία του δολαρίου προς το παρόν δεδομένου των συνεχιζόμενων πολιτικών αναταράξεων στην Ουάσιγκτον και όσο πλησιάζει η προθεσμία για την επέκταση του ανώτατου ορίου του χρέους", δήλωσε ο αναλυτής της INTL FCStone Edward Meir.
Οι προοπτικές για το δολάριο παραμένουν θολές από τις ανησυχίες ότι η επίμονη πολιτική αναταραχή προκαλεί εμπόδια στην διοίκηση Trump
Οι επανειλημμένες αποτυχίες του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος να αναθεωρήσουν το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, οι πολλαπλές έρευνες του Κογκρέσου και των ομοσπονδιακών αρχών σχετικά με τους δεσμούς εκστρατείας της Trump με τη Ρωσία έχουν ρίξει τη σκιά τους κατά τους έξι πρώτους μήνες της θητείας του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης