Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επίθεση του Trump στον υπουργό Δικαιοσύνης και το διευθυντή του FBI μέσω Twitter

tags :
Επίθεση του Trump στον υπουργό Δικαιοσύνης και το διευθυντή του FBI μέσω Twitter
Για άλλη μία φορά διαμαρτυρήθηκε, για τη μη διεξαγωγή έρευνας σε βάρος της Hilary Clinton, της αντιπάλου του στις προεδρικές εκλογές
Επίθεση στον υπουργό Δικαιοσύνης Jeff Sessions εξαπέλυσε για άλλη μία φορά ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump σήμερα 26 Ιουλίου 2017, επειδή στη θέση του τον προσωρινό διευθυντή του FBI.
Παράλληλα για άλλη μία φορά διαμαρτυρήθηκε, για τη μη διεξαγωγή έρευνας σε βάρος της Hilary Clinton, της αντιπάλου του στις προεδρικές εκλογές.
"Γιατί δεν αντικατέστησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Sessions τον ασκούντα χρέη διευθυντή του FBI Andrew McCabe, φίλο του Comey, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την έρευνα για την Clinton αλλά έλαβε (...) πολλά δολάρια (700.000) για την πολιτική καριέρα της συζύγου του, από τη Hilary Clinton και τους εκπροσώπους της.
Στραγγίστε τον βάλτο!" έγραψε ο Trump σε δύο μηνύματά του στο Twitter που αναφέρονταν στον πρώην διευθυντή της ομοσπονδιακής αστυνομίας, τον James Comey, τον οποίο απέλυσε ο ίδιος.
Η σύζυγος του McCabe ήταν υποψήφια για τη Γερουσία της Βιρτζίνιας και έλαβε μια δωρεά από τον κυβερνήτη της Πολιτείας, έναν σύμμαχο της Clinton.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης