Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κίνα: Αύξηση 1,9% των σιδηροδρομικών επενδύσεων στο α' εξάμηνο του 2017

tags :
Κίνα: Αύξηση 1,9% των σιδηροδρομικών επενδύσεων στο α' εξάμηνο του 2017
Οι επενδύσεις αναμένεται να φθάσουν σε νέο υψηλό επίπεδο για το σύνολο του έτους, καθώς οι κατασκευές στο δεύτερο εξάμηνο θα αυξηθούν με τα νέα έργα που θα υλοποιούνται
Οι σιδηροδρομικές επενδύσεις στην Κίνα αυξήθηκαν κατά 1,9% στο πρώτο εξάμηνο του 2017 και διαμορφώθηκαν στα 312,5 δις. γιουάν (περίπου 45 δισ. δολάρια), σύμφωνα με την κινεζική κρατική σιδηροδρομική εταιρεία(China Railway Corporation, CRC).
«Οι επενδύσεις αναμένεται να φθάσουν σε νέο υψηλό επίπεδο για το σύνολο του έτους, καθώς οι κατασκευές στο δεύτερο εξάμηνο θα αυξηθούν με τα νέα έργα που θα υλοποιούνται», δήλωσε ο Youang Mensou της Κινεζικής Μηχανολογικής Ακαδημίας.
Η πρόοδος 27 μεγάλων έργων, μεταξύ των οποίων η επιβατική γραμμή Πεκίνου -Σενγιάνγκ και η γραμμή υψηλής ταχύτητας Χανγκτσόου - Χουανγκσάν είναι σύμφωνη με τον προγραμματισμό, ανακοίνωσε η CRC.
Περισσότερες γραμμές θα ξεκινήσουν στο δεύτερο εξάμηνο, μεταξύ των οποίων και η γραμμή υψηλής ταχύτητας μεταξύ της Ανκίνγκ και της Τζιουτζιάνγ καθώς και η γραμμή Χουανγκγκάνγκ-Χουανγκμέι στις ανατολικές και νότιες επαρχίες.
Ο Youang wwwπιστεύει ότι οι συνολικές επενδύσεις φέτος θα περάσουν τα 801,5 δισ. ευρώ του 2016, καθώς τόσο η κεντρική όσο και οι τοπικές κυβερνήσεις ενεργοποιούνται στον κλάδο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης