Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Πλήγμα για την Theresa May - Παραιτήθηκε ο σύμβουλος στρατηγικής της

tags :
Βρετανία: Πλήγμα για την Theresa May - Παραιτήθηκε ο σύμβουλος στρατηγικής της
Η αποχώρηση του Wilkins σημαίνει ότι, η πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου έχασε και τους δύο κορυφαίους συμβούλους στρατηγική
Άλλη μία παραίτηση σε μία κρίσιμη φάση των διαπραγματεύσεων με την ΕΕ για το Brexit πλήττει το επιτελείο της Βρετανίδας πρωθυπουργού Theresa May.
Την παραίτησή του υπέβαλε ο σύμβουλος στρατηγικής της May, Chris Wilkins, αφήνοντας τη βρετανική κυβέρνηση χωρίς τους βασικούς συντάκτες του σχεδίου για το Brexit.
Ο Wilkins αναμένεται να εγκαταλείψει και τυπικά τη θέση του την ερχόμενη Παρασκευή (28/7).
Η αποχώρηση του Wilkins σημαίνει ότι, η πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου έχασε και τους δύο κορυφαίους συμβούλους στρατηγικής μετά τις βουλευτικές εκλογές της 8ης Ιουνίου 2017.
Προηγήθηκε ο Nick Timothny, ο οποίος παραιτήθηκε όταν οριστικοποιήθηκε πως οι Συντηρητικοί δεν θα έχουν την απαιτούμενη κοινοβουλευτική πλειοψηφία μετά τις εκλογές.
Ο ίδιος και ο Wilkins ήταν οι βασικοί συντάκτες του προγράμματος της May για το Brexit.
Ο Wilkins ενημέρωσε την πρωθυπουργό της Βρετανίας για την απόφασή του να παραιτηθεί και να εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα ως σύμβουλος επικοινωνίας.
Πάντως πηγές προσκείμενες στον Wilkins, αναφέρουν πως ο ίδιος ήταν πλήρως απογοητευμένος μετά τις εκλογές της 8ης Ιουνίου τόσο για το καταστροφικό εκλογικό αποτέλεσμα, όσο και για την προεκλογική εκστρατεία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης